Fes un donatiu i col·labora amb les beques d'Equinoteràpia

Perquè cap alumne/a es quedi sense fer teràpia amb cavalls, una activitat que els encanta i que els resulta molt beneficiosa per al seu desenvolupament.

Objectiu

1500

Donatius

200

 
 
Dona ara

La Campanya

Des de l'Escola Alba s'ofereix com a activitat complementària en horari lectiu la teràpia assistida amb cavalls perquè és molt beneficiosa per als infants i joves amb discapacitat. El cavall és un bon coterapueta perquè la seva sensibilitat, percepció i equilibri ajuden a l'infant a establir un vincle i treballar amb confiança per reforçar diferents habilitats.

L'any passat, després de mesos de confinament per la Covid-19, poder recuperar aquesta activitat a l'aire lliure i en contacte amb la natura va ser un regal per als alumnes que hi poden participar.

Com que es tracta d'una activitat força costosa i malgrat que des de l'AMPA s'hi destinen uns diners per poder abaratir les despeses que suposa per a les famílies, gairebé la meitat dels infants i joves no en poden gaudir. Per això, volem aconseguir beques perquè en aquest curs escolar cap alumne/a es quedi fora!

 

Amb 25 € col·labores amb 1 sessió de 2 hores per a un/a alumne/a.


 


L’equinoteràpia és una activitat que agrada molt als infants i joves de l'Escola Alba. Es tracta d'una teràpia molt beneficiosa i completa perquè permet treballar tant a nivell físic com a emocional i social, de manera que contribueix a la millora del seu desenvolupament a global.

Per exemple, per a la Clàudia, alumna que va en cadira de rodes, muntar a cavall li ajuda a moure els músculs d'una manera semblant a com ho faria si caminés. Per al Noel, estar damunt del cavall el fa sentir lliure, en pau i amb confiança amb si mateix.

A nivell global, l'equinoteràpia permet treballar:

 • L'estimulació a nivell sensorial, psíquic i sobretot emocional.
 • La motricitat i la psicomotricitat, com ara el control postural.
 • La vinculació des del respecte, l’empatia, la confiança i l'afecte.
 • La regulació de la conducta, la reducció de l'estrès i la relaxació.

 

Ajuda'ns a fer-ho possible! Fes un donatiu perquè un/a alumne/a pugui fer una sessió d'equinoteràpia. 

 


 


Un dia a equino


 

Avui toca equino! Amb aquesta alegria els infants i joves de l'Escola Alba celebren el dia que fan equinoteràpia. El que més els agrada és la pau, la confiança i la llibertat que senten damunt del cavall.

En aquest vídeo mostrem com es desenvolupa una sessió que comença amb la cura i la higiene del cavall, amb la seva munta i amb el treball cooperatiu en forma de jocs, i recollim alguns testimonis de les persones de Narayan que duen a terme les sessions i d'alumnes de l'escola que ens expliquen com viuen aquesta activitat.

FAQ'S

Sí, selecciona l'opció Donació o Enviar diners, introdueix el codi 00978, tecleja l'import que vols donar i envia el teu donatiu. Si vols desgravar la teva aportació, envia'ns un correu a  comunicacio@aalba.cat  amb l'assumpte "Pagament Bizum", les teves dades fiscals (nom i cognoms, DNI/NIF/NIE, adreça postal), correu electrònic, telèfon mòbil des del que has fet el Bizum i l'import donat.


Els donatius obtinguts amb la campanya es destinen a finançar un trimestre d’Equinoteràpia per a tot l’alumnat de l'Escola Alba.


 


Si no aconseguim arribar als 5.500 €, els diners que es recaptin serviran per poder abaratir el cost de la sessió per a cada alumne/a, la qual cosa permetrà que més famílies puguin assumir aquesta despesa i que els seus fills/es puguin gaudir d'aquesta activitat.

 


 


Sí. Et pots desgravar fins el 80% dels primers 150 € de donatiu, i fins el 35% de l'import restant que superi aquests 150€.
 


 


En el sorteig entraran totes les persones que realitzin una donació fins al dia 14 de gener de 2022. El dia 17 de gener es farà el sorteig i publicarem les dues persones guanyadores al nostre Instagram @associacioalba, amb les quals contactarem posteriorment per correu electrònic. 

Formulari de donació

Vull col·laborar

 • 1 Selecciona la quantitat que vols donar:

  Amb 25€ beques una sessió d'equinoteràpia per un infant

 • 2 Completa les teves dades

 • 3 Selecciona la quantitat que vols donar:

  • Targeta
  • Rebut bancari domiciliat