Per una bona (b)ellesa

Des de l'Associació Alba hem de fer front a l'envelliment de les persones, procés que algunes presenten de forma prematura degut a la seva malaltia, fet que suposa la pèrdua de les seves capacitats físiques i cognitives i el requeriment d’alts nivells de suport.

El projecte sorgeix per donar resposta a aquestes necessitats i es centra en adaptar els espais residencials i en comptar amb el material adaptat per facilitar tant la qualitat de vida de les persones ateses com el benestar laboral dels professionals.

Aquesta actuació ha de permetre oferir un servei de qualitat en l’atenció que reben les persones envellides, que potenciï el seu benestar físic, social i emocional, així com la seva autonomia, alhora que respecti la seva dignitat.

Imatge no disponible
TÍTOL
Cost del projecte: 0
Donatius: 0
0 % aconseguit
 

L'objectiu: 4.000 €

Necessitem 4.000 € per poder disposar d'una nova grua domiciliària per a Ca N'Aleix, un caminador i un petit banc d'ajudes tècniques per atendre millor les persones que utilitzen el SAD (Servei d'Atenció Dominiciliària). Aquest banc consisteix en uns kits-motxila on es diposi de diferents materials que facilitin la mobilitat de les persones a casa seva de forma més còmoda i segura per a elles mateixes i per als professionals.

FES UNA DONACIÓ

Els nostres reptes

  • L’adaptació dels espais i els serveis per donar resposta a les dificultats de mobilitat, desplaçament o dificultats sensorials de les persones ateses.

  • La decoració, equipament i distribució dels espais perquè siguin el més càlids possible i les persones es puguin sentir acollides i còmodes.

  • La compra d’eines i maquinària per ajudar els professionals que realitzen l’atenció de les persones envellides.
     

Formulari de donació

 
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
*Per conèixer els beneficis fiscals de la teva donació, fes click aquí.