Arriba el Festival Sardines & Marinada i aquest any gaudeix també del "tardeig"!


El Festival Sardines & Marinada arriba aquest any a la 12a edició amb l'energia i les ganes de sempre! Viure una festa als jardins de l'entitat amb sopar a la fresca i música en directe. Una festa gestionada i impulsada pels voluntaris de l'Associació Alba, professionals i persones vinculades als serveis, i que ha aconseguit posar en valor la força del voluntariat i generar un espai inclusiu, d'oci i de lleure per a totes les persones de Tàrrega. 

Els beneficis obtinguts del sopar i la barra es destinen cada any a projectes socials per a les persones de l'entitat. 
FUNCIONAMENT

El Sardines & Marinada es celebra als Jardins de l’Associació Alba. Aquest any com a novetat obrim portes a les 19h per poder gaudir de la tarda amb diferents propostes de DJs. Es podrà accedir a les Instal·lacions de manera gratuïta i sense reserves durant la tarda, però a partir de les 20:30 caldrà tenir reserva prèvia per poder gaudir d'una taula pel sopar. Hi haurà servei de barra. 

Per poder assegurar el sopar i l'espai per seure és convenient fer una RESERVA PRÈVIA AL FORMULARI QUE HI HA MÉS A SOTA. Si sou un grup d'amics recomanem que feu la reserva conjunta per tal que us puguem preparar la taula i estigueu assguts tots junts.

 

> Com funciona el formulari de reserva?

1. Introdueix les dades de contacte del responsable del grup. Aquest rebrà per correu la confirmació de tota la reserva feta.
2. Indica el nombre de persones, el nombre de menús i escolliu les opcions de menjar que voldrà cada assistent. Si voleu venir els 3 dies, haureu de fer 3 reserves diferents.
3. Finalment només caldrà ENVIAR el formulari i realitzar el PAGAMENT a través de la web i d'aquesta manera agilitzem molt més les cues i millorem la vostra experiència en el festival. Podeu fer-vos bizums entre vosaltres per fer les paus ;).

IMPORTANT: No és retornaran els diners dels menús. Si després de comprar-ho veieu que no podeu assistir-hi intenteu col.locar els tiquets a alguna altra persona. Si no també ens ho dieu per si podem cobrir-ho amb la llista d'espera que es pugui generar. Penseu que a partir de les reserves nosaltres farem les comandes i podrem ajustar millor les despeses. Moltes gràcies!

> El menú i la barra:

Us oferim dues opcions de menú:

Menú 15€ que inclou:
- Entrant hummus amb bastonets de pa. 
- Primer plat a escollir entre sopa de meló (Fruites Bernaus) o gaspatxo
- Plat principal a escollir entre sardines/llonganissa Pere Gassó/escalivada (opció veggie) acompanyat d'una torrada de pa amb tomàquet i patates al caliu.
- Postre a escollir entre gelat de la Jijonenca amb galetes El Rosal o fruita. 
- 1 Beguda (refresc, cervesa o got de vi). L'aigua es servirà de forma gratuïta en gerres per evitar generar plàstics.

Menú infantil (per a menors de 12 anys) a 10€ que inclou:
- Plat principal a escollir entre sardines/llonganissa/escalivada (opció veggie) acompanyat d'una torrada de pa amb tomàquet i patates al caliu.
- Postre a escollir entre gelat de la Jijonenca amb galetes El Rosal o fruita. 
- 1 refresc. L'aigua es servirà de forma gratuïta en gerres per evitar generar plàstics.

A la barra també es podrà comprar per separat la tapa d'hummus, els postres i diferents tipus de begudes. 

> Com es paga?

En el moment de fer la reserva online també serà necessari fer el pagament del sopar. 
No garantim que dispoem el mateix dia del festival de taules lliures ni el suficient menjar per aquells que vingueu sense reserva. Us podeu arriscar, però des de l'organització recomanem anticipar-vos abans i fer la reserva i la compra dels tiquets del sopar online o físicament a la recepció de l'Associació Alba. 
Al festival hi haurà opció de pagar amb targeta o amb efectiu les begudes , alguna cosa de menjar i el merxandatge que es vengui allà. 

> Què passa si vull modificar o cancelar la meva reserva?

No és retornaran els diners dels menús. Si després de comprar-ho veieu que no podeu assistir-hi intenteu col.locar els tiquets a alguna altra persona. Si no també ens ho dieu per si podem cobrir-ho amb la llista d'espera que es pugui generar. Penseu que a partir de les reserves nosaltres farem les comandes i podrem ajustar millor les despeses. 

Si heu d'afegir noves persones a la taula que ja teniu reservada podeu fer la reserva i la compra a través de la web i a l'apartat d'OBSERVACIONS indiqueu que aquestes persones van a la taula que anteriorment ha reservat NOM DE LA PERSONA QUE VA FER LA RESERVA DEL GRUP.

Ho actualitzarem nosaltres mateix@s en la mesura que sigui possible. La web us indicarà si hi ha aforament o no per fer-ho. 

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al 683 40 87 18 o gestiocultural@aalba.cat

PROGRAMACIÓ

  Dijous 11 de juliol 

> "Sardines tardeig" a partir de les 19h 
DJ Bluetonic: Èxits de tots els temps!

> Concert en directe a partir de les 22:30h 
The Velcros
Rumba de poble de Solsona. Fan temes d’anar per casa, perquè a casa s’hi està molt bé. Tenen cançons de ball en línia, de "taconeo" i de ballar agafats, ficades de manera que el ritmo no pari! +info

  Dijous 18 de juliol 

> "Sardines tardeig" a partir de les 19h 
DJ Kedwamba: trio de DJs procedents de Ponent i Barcelona que expressen el seu amor per la música a través de mashups propis, versions impossibles i temacles coneguts. La seva missió és fer ballar tothom amb ritmes caribenys, llatins i urbans, tant d'aquí com d'arreu del món.

  > Concert en directe a partir de les 22:30h 
Bru és el projecte musical i alter ego de la compositora i cantant lleidatana Berta Saura. Una proposta que es defineix amb un estil íntim i emocional, amb lletres que destaquen per la seva frescor i ús de metàfores per explicar anhels de tota una generació. A nivell musical transita entre bedroom fins al Pop-folk, amb delicades notes que evoquen al soul, jazz i bossanova. L’any 2023 debuta amb els singles “Blistered Skin” i “Sin Razón” (autoeditat), i el 2024 serà l’any de publicació del seu primer EP. 
Aquest concert és una col.laboració amb el Festival Paupaterres de Tàrrega. + info

  Dijous 25 de juliol 

> "Sardines tardeo" a partir de les 19h 
PD Sunday: El seu amor pels vinils us farà ballar a ritme de surf, 50's, rock'n'roll, funk, ska, salsa i cúmbia fins que el cos aguanti. + info

> Concert en directe a partir de les 22:30h 
Comandants de Tros
Comandants de Tros és més que un grup de versions! 9 joves músics fan de cada actuació, tot una festa! Dos hores de show passant per les millors cançons de tots els estils i èpoques perquè des del més gran al més petit es faci seu el concert i no pari de ballar! Versionen grups com Auxili, La Pegatina, Boikot, Txarango, Itaca Band, Zoo, etc., i també clàssics com El Canto del Loco, Pereza, Sopa de Cabra o Nena Daconte. + info

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS GRUPS I ARTISTES PER PARTICIPAR I DONAR SUPORT AL FESTIVAL! 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ I RESERVA

Indiqueu primer el nombre de persones de la taula...

Responsable: Associació Alba - Amics
Finalitat: Inscripció al Festival Sardines i Marinada.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
AMB LA COL·LABORACIÓ DE: