10 anys del festival solidari Sardines & Marinada!


El Festival solidari Sardines i Marinada arriba aquest any a la 10a edició després d'un any d'aturada degut a la pandèmia. Una festa inclusiva als jardins de l'entitat amb sopar a la fresca i música en directe. Una festa gestionada i impulsada pels AMICS, els voluntaris del Grup Alba, i que ha aconseguit posar en valor la força del voluntariat per crear conjuntament una festa de tots i per a tots.

Els beneficis obtinguts del sopar i la barra es destinen cada any a algun projecte per les persones de l'entitat. 

> Funcionament: 

Aquest any l'aforament al fesstival Sardines & Marinada és limitat per poder complir amb tots els protocols COVID i per prevenció. Això ens ha portat a modificar el funcionament de l'accés del festival havent de fer una entrada amb pagament previ on hi entra el sopar + la possibilitat de gaudir dels concerts i la música. D'aquesta manera assegurem que tothom que fa la reserva vindrà a gaudir de l'experiència compeleta del Sardines & Marinada. Aquest funcionament s'ha pensat des de la millor de les intencions, posant per davant de tot la seguretat de tothom i mirant de fer viable també el festival. MOLTES GRÀCIES PER ADAPTAR-VOS A LES MESURES. 

- La reserva es fa per grups de taules i cal escollir també, a través del formulari, el menú del sopar. Aquest sistema de reserves ens permet optimitzar al màxim l'espai del jardí amb les taules que disposem que són de 4 i de 6 places, i controlar també la disposició de les taules per garantir que es compleixin les distàncies. 
En el cas dels infants que tinguin edat d'ocupar cadira hi ha opció de no fer menú (som conscients que alguns sopen abans o no tenen tanta gana), però sí que hi ha un cost mínim per l'entrada ja que estarà ocupant cadira. D'aquesta manera garantim, en un any d'aforament limitat, cobrir els costos mínims del festival i destinar una part al projecte solidari. En cas que sigueu un nombre imparell de persones podeu adquirir també aquesta entrada d'infant de 3€ per acabar d'ocupar tota la taula.

- Un cop ompliu el formulari i realitzeu el pagament rebreu un correu de confirmació de la vostra reserva que és el que haureu d'ensenyar a l'entrada del festival per accedir-hi. 

- El sopar el serviran les persones voluntàries del festival a les taules per evitar aglomeracions. La resta de consumicions que vulgueu fer durant la nit del festival es pagaran a la caixa que hi haurà habilitada i es podran recollir a la barra. 

- En cap cas es retornaran les entrades un cop estiguin venudes. En cas que hagueu d'anul·lar la taula podeu donar-les a algú altre perquè un altre grup en pugui gaudir. 

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon o whtasapp al 600 55 73 61 i mirarem de resoldre-ho

Gràcies!

> Normes de prevenció COVID:

- No es podrà estar dret i ballant a la zona de l'escenari, caldrà que tothom estigui gaudint dels concerts asseguts a la cadira en la mesura del possible.  

- Caldrà portar mascareta sempre que es vagi a buscar un beure o quan es faci ús dels lavabos. 

- Comptarem amb diferents AGENTS COVID en el festival, persones voluntàries que vetllaran pel compliment de les normes de prevenció i els protocols establerts. 

Us donem les gràcies per adaptar-vos a aquest nou funcionament i esperem ben aviat poder tornar a fer una edició del Sardines & Marinada amb la llibertat d'accés que ens agradaria i com ho hem fet sempre. 

Si teniu dubtes podeu fer un whatsapp o trucar al 600 55 73 61

PROGRAMACIÓ
- Dijous 15 de juliol : a partir de les 22:00h es podrà escoltar la música del grup de versions Agustika, alive & acoustic cover Band de Bellpuig i el DJ Bluetonic, un clàssic de les nits del Sardines.

- Dijous 22 de juliol el music i cantautor, Diego Paqué, ens farà gaudir amb la seva proposta d'estil propi que fusiona pop, rumba i flamenc. Acabarem la nit amb els Dirty Brown, 3 amics units pels ritmes salvatges i calents que es complementen per oferir nit i dia un recorregut per la música en format vinil, sense vergonya ni filtres.

- Dijous 29  de juliol hem preparat una nit de monòlegs, un format que ha anat guanyant terreny i que aquí a Tàrrega s'ha consolidat amb el festival Memefest. Comptarem amb el monologuista barceloní Marc Sarrats conegut ja pel Memefest i que va saber posar-se el públic a la butxaca en la darrera edició. En segon lloc una estrena molt especial de dos joves targarins Cesc Sarri i Quim Gassó, el  quals han començat a endinsar-se en el món de l'humor a través del seu poodcast "El Pati" i que s'estrenen al Sardines a dalt d'un escenari en una mena de "prova pilot" on no hi faltarà crítica humorística targarina. 
La nit de monòlegs tancarà amb l'actuació femenina de les PDVerrizé en un recorregut musical des dels anys 80 i fins a l'actualitat.