10 anys del festival inclusiu Sardines & Marinada!


El Festival inclusiu Sardines i Marinada arriba aquest any a la 10a edició després d'un any d'aturada degut a la pandèmia. Una festa inclusiva als jardins de l'entitat amb sopar a la fresca i música en directe. Una festa gestionada i impulsada pels AMICS, els voluntaris del Grup Alba, i que ha aconseguit posar en valor la força del voluntariat per crear conjuntament una festa de tots i per a tots.

Els beneficis obtinguts del sopar i la barra es destinen cada any a projectes socials per a les persones de l'entitat. 
FUNCIONAMENT
El Sardines & Marinada es celebra als Jardins de l’Associació Alba. Les portes s’obriran a les 20h i es podrà accedir a les Instal·lacions de manera gratuïta. Allà es disposarà de cadires i taules i també d’un servei de barra. 

Per poder assegurar el sopar i l'espai per seure és convenient fer una RESERVA PRÈVIA AL FORMULARI QUE HI HA MÉS A SOTA. Si sou un grup d'amics recomanem que feu la reserva conjunta per tal que us puguem preparar la taula i estigueu assguts tots junts.
 

> Com funciona el formulari de reserva?

1. Introdueix les dades de contacte del responsable del grup. Aquest rebrà per correu la confirmació de tota la reserva feta.
2. Indica el nombre de persones, el nombre de menús i escolliu les opcions de menjar que voldrà cada assistent. Si voleu venir els 3 dies, haureu de fer 3 reserves diferents.
3. Finalment només caldrà ENVIAR el formulari. El pagament es farà el mateix dia del festival en el moment de recollir els tiquets.

> El menú i la barra:

Aquest any tenim dues opcions de menú:

Menú 12€ que inclou:
- Entrant a escollir entre sopa de melò o gaspatxo
- Plat principal a escollir entre sardines/llonganissa/escalivada (opció veggie) acompanyat d'una torrada de pa amb tomàquet i patates al caliu amb Tartufata Laumont.
- Postre a escollir entre gelat, iogurt amb encenalls del Rosal o fruita. 
- Beguda (aigua, refresc, cervesa o got de vi)

Menú infantil a 9€ que inclou:
- Plat principal a escollir entre sardines/llonganissa/escalivada (opció veggie) acompanyat d'una torrada de pa amb tomàquet i patates al caliu amb Tartufata Laumont.
- Postre a escollir entre gelat, iogurt amb encenalls del Rosal o fruita. 
- Aigua o refresc.

A la barra també es podrà comprar fórmules, postres i diferents tipus de begudes. 

> Com es paga?

A partir de les 20h, podreu accedir al recinte del festival i dirigir-vos a la caixa. Allà només caldrà que demaneu la vostra reserva i se us entregarà un sobre amb els tiquets del sopar de la vostra taula reservada. Per la resta de consumicions al llarg de la nit ja les podeu fer de manera individual pagant a caixa. 
Hi haurà opció de pagar amb targeta o amb efectiu.

> Què passa si vull modificar o cancelar la meva reserva?

Ho actualitzarem nosaltres mateix@s. Tant sols caldrà que envïs un correu a sardines@aalba.cat o un whatsapp al 600 55 73 61 amb la modificació corresponent per tal que puguem cancelar el teu sopar o bé afegir o treure els menús necessaris a la teva reserva.

 

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al 600 55 73 61 o sardines@aalba.cat

PROGRAMACIÓ

Dijous 07 de juliol  donarem el tret de sortida amb el Pati Podcast on no hi faltarà humor al més pur estil targarí, de la mà de Cesc Sarri i Quim Gassó. A partir de les 22:00h es podrà escoltar la música del grup de versions clàssiques de reggae i rock The Ruralites, i acabarem la nit amb els Dirty Brown, 3 amics units pels ritmes salvatges i calents que es complementen per oferir nit i dia un recorregut per la música en format vinil, sense vergonya ni filtres.

Dijous 14 de juliol La Troupe ens farà ballar i dishinibir-nos amb les seves melodies ballables i amb la seva varietat d'estils que aporten alegria i l'alliberament de l'ànima. Acte seguit, el DJ Bluetonic ens posarà èxits de tots els temps per acabar la nit de la millor manera!

Dijous 21  de juliol la última nit del festival acabarà amb l’actuació de The Pink Goats, un grup de cervera que ens portarà les millors versions dels majors èxits del rock. Tancarem la nit amb l'actuació femenina de les PDVerrizé en un recorregut musical des dels anys 80 i fins a l'actualitat. 

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS GRUPS I ARTISTES PER PARTICIPAR I DONAR SUPORT AL FESTIVAL! 

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ I RESERVA
 

Places Exhaurides

Atenció: La reserva es fa per grups de taules i cal escollir també, a través del formulari, el menú del sopar. Aquest sistema de reserves ens permet optimitzar al màxim l'espai del jardí.
El pagament es durà a terme als Jardins de l'Associació Alba un cop s'inici el festival, on haureu de pagar per grup. 
Es podrà pagar amb targeta o bé amb efectiu!
En cas de voler modificar la vostra reserva per afegir o treure menús, envieu un correu a sardines@aalba.cat o un whatsapp al 600 55 73 61 amb tots els detalls corresponents per poder efectuar el canvi.

 

Indiqueu primer el nombre de persones de la taula...

 
Responsable: Associació Alba - Amics
Finalitat: Inscripció al Festival Sardines i Marinada.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.