Estem especialitzats en LOTS DE NADAL destinats a empreses i particulars elaborats amb productes gastronòmics.

Des de l'Associació Alba i l'obrador de galetes El Rosal elaborem LOTS DE NADAL destinats a empreses fets amb productes gastronòmics artesans, de qualitat i amb valor social ja que alguns d'ells estan elaborats per Centres Especials de Treball que donen ocupació a persones amb especials dificultats. Posem en valor la feina dels petits productors del territori que elaboren els seus productes respectant processos tradicionals.

Oferim la possibilitat de personalitzar els lots amb el logo de l'empresa, amb un missatge i realitzem l'enviament en 48 hores. Incorporem sempre a dins dels lots un flyer informatiu explicant l'origen d'aquests lots i la història que hi ha al darrere.

Aprofita el 10% de descompte en totes les comandes fins el 31 d'octubre.


Fes-te el teu lot a mida a partir dels productes que tenim al nosaltre catàleg. Demana'ns pressupost!

VEURE EL CATÀLEG AMB PREUS SENSE IVA (ESPECIAL EMPRESES)

VEURE EL CATÀLEG (PREUS AMB IVA)

Omple el formulari i demana'ns pressupost sense compromís!
Compra'ls també a través de la nostra botiga online!
QUÈ DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS?

" Des del diari ARA cada any esperem els lots de Nadal de l'Associació Alba i El Rosal. Els treballadors del diari en destaquen que són productes de qualitat i de proximitat. Qualitat i proximitat, què més podem demanar?"
Oriol Canals, director de negoci del Diari ARA

"A banda de regalar els lots als treballadors de l'empresa, també en regalem als nostres millors clients, catalans i també espanyols. Els agraden els productes artesans i de qualitat, i el fet que siguin socials ens aporta un valor com a empresa"
Ramon Vallverdú, director de Connection Dards.

"Ja fa molts anys que comprem els lots a Alba per a regalar en dates de celebració o en compromisos. Sempre ens han fet quedar bé, són productes diferents, de proximitat i sabem que generem ocupació a persones que ho necessiten".
Elisabet Garcia, Departament de Comunicació i Rel.Institucionals de la Mutua Intercomarcal.