Tornar

Rosa galeta groga

Ref. rosagroga
Estoc: En Stock En Stock
Preu: 6,50 €
( IVA Inclòs )
Galeta artesana en forma de rosa i cobertura de xocolata blanca amb colorant groc elaborada a l'obrador El Rosal de Tàrrega amb ingredients de qualitat i proximitat. Contingut: 1 rosa de galeta i xocolata blanca amb caixa de cartró.
El Rosal Marca: El Rosal
  • IVA inclòs
  • Contacte (+34) 973 312 221

 

ROSA DE GALETA I XOCOLATA GROGA

Galeta artesana en forma de rosa i cobertura de xocolata blanca amb colorant groc elaborades a l'obrador El Rosal de Tàrrega. Des de 1920 es fa servir la mateixa fórmula amb ingredients de qualitat i de proximitat. Fetes a mà, d'una en una, fent servir un procés lent i meticulós que garanteix l'excel·lència de cadascuna de les nostres galetes.

  • Ingredients: Ingredients: Aigua, farina de blat, sucre, xocolata blanca 20% (sucre, mantega de cacao, llet desnatada en pols, Emulgent (lecitina de soja)), ous frescos, mantega, oli vegetal (girasol), aroma de vanil.lina, sal, antioxidant natural E306 i colorant E100.
  • Pes:  300 gr
  • Contingut: 1 rosa de galeta i xocolata blanca i colorant groc amb caixa de cartró.
 

EL NOSTRE PETIT OBRADOR.

El petit obrador d'El Rosal va ser fundat l'any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la fórmula, gaurdada gelosament, el seu procés i els seus ingredients de qualitat.

L'any 2001 l'obrador passa a mans de l'Associació Alba amb l'objectiu de generar ocupació a persones amb especials dificultats. L'entitat inicia un procés d'aprenentatge per conèixer el procés d'elaboració artesà fent servir la mateixa fórmula centenària i rellança la marca i el producte des d'un nou obrador amb valor social.