Tornar

LOT DE NADAL 2

Ref. Lot 2 - 2017
Estoc: Sense stock Sense stock
Preu: €40,50
( IVA Inclòs )
Contacti'ns
Escumós reserva i Oli de Marges de l'Olivera, Arrugats xoco El Rosal, Tauleta xoco Casa Dalmases, Melmelada Es-imperfecte, Formatge Muntanyola, Caixa fusta Ilersis.
Associació alba Marca: Associació alba
  • IVA inclòs
  • Contacte (+34) 973 312 221

Lot elaborat amb productes gastronòmics del territori i de qualitat:

- Escumós Reserva de l'Olivera i Oli de Marges llauna 0,2l de l'Olivera D.O. Costers del Segre. Vins amb ànima social. Van començar aquesta aventura l’any 1974 a Vallbona de les Monges. A L’Olivera treballen terres de vinyes i d’oliveres i n’elaborem els fruits: vins i oli. Són una cooperativa d’integració social que incorpora persones amb discapacitat que participen activament en tot el procés.

- Arrugats de xocolata d'El Rosal. Galetes amb tradició. El petit obrador d‘El Rosal va ser fundat l’any 1920 a Tàrrega i el 2004 l'Associació Alba n'agafa el relleu amb l'objectiu de donar ocupació a persones amb discapacitat. Totes les galetes s'elaboren a mà, d'una en una, amb ingredients naturals, sense conservants ni colorants. Delicioses per la seva textura cruixent, el seu aroma i un toc de la millor xocolata. Descobreix la història dels arrugats, de com un petit fracàs, pot esdevenir un èxit. +info

-  Arrugats Xoco el Rosal.

- Tauleta xocolata a la sal Casa Dalmases.

- Melmelada Es-imperfecte (160gr).

- Formatge semicurat de cabra amb pebre Muntanyola (350gr).

- Caixa fusta 3 ampolles Ilersis.