Tornar

LOT TANCAT 1

Ref. LOT 1 - 2019
Estoc: En Stock En Stock
Preu: 29,00 €
( IVA Inclòs )
Productes de proximitat i del territori: Blanc de Roure de L'Olivera; Arrugats xocolata El Rosal; Torró bombó ametlla Alemany (300gr); Fuet artesà Mallart; Caixa kraft petita.
Associació alba Marca: Associació alba
  • IVA inclòs
  • Contacte (+34) 973 312 221

Lot elaborat amb productes gastronòmics del territori i de qualitat:

- Blanc de Roure de L'Olivera D.O. Costers del Segre. Vins amb ànima social. Van començar aquesta aventura l’any 1974 a Vallbona de les Monges. A L’Olivera treballen terres de vinyes i d’oliveres i n’elaborem els fruits: vins i oli. Són una cooperativa d’integració social que incorpora persones amb discapacitat que participen activament en tot el procés.

- Arrugats de xocolata d'El Rosal. Galetes amb tradició. El petit obrador d‘El Rosal va ser fundat l’any 1920 a Tàrrega i el 2004 l'Associació Alba n'agafa el relleu amb l'objectiu de donar ocupació a persones amb discapacitat. Totes les galetes s'elaboren a mà, d'una en una, amb ingredients naturals, sense conservants ni colorants. Delicioses per la seva textura cruixent, el seu aroma i un toc de la millor xocolata. Descobreix la història dels arrugats, de com un petit fracàs, pot esdevenir un èxit. +info

- Torró bombó ametlla Alemany (300gr)

- Fuet artesà Mallart 

- Caixa kraft petita