Perquè cap alumne/a es quedi sense fer teràpia amb cavalls, una activitat que els encanta i que els resulta molt beneficiosa per al seu desenvolupament.

 

La Campanya

Des de l'Escola Alba s'ofereix com a activitat complementària en horari lectiu la teràpia assistida amb cavalls perquè és molt beneficiosa per a les persones amb discapacitat i trastorns de conducta. 

Des de l'AMPA s'hi destinen uns diners per poder abaratir les despeses que suposa per a les famílies. Tot i així, gairebé la meitat dels infants i joves no en poden gaudir. Per això, volem aconseguir beques perquè durant el 2022 tot l’alumnat en pugui gaudir!

L’equinoteràpia és una activitat que els encanta i que millora el seu desenvolupament a nivell global perquè els permet treballar:

  • L'estimulació a nivell sensorial, psíquic i sobretot emocional.
  • La motricitat i la psicomotricitat, com ara el control postural.
  • La vinculació des del respecte, l’empatia, la confiança i l’afecte.
  • La regulació de la conducta, la reducció de l'estrès i la relaxació.

Ajuda'ns a fer-ho possible! Fes un donatiu perquè un/a alumne/a pugui fer una sessió d'equinoteràpia. 


 

Els testimonis

Avui toca equino! Amb aquesta alegria els infants i joves de l'Escola Alba celebren el dia que fan equinoteràpia. El que més els agrada és la pau, la confiança i la llibertat que senten damunt del cavall.

En aquest vídeo mostrem com es desenvolupa una sessió que comença amb la cura i la higiene del cavall, amb la seva munta i amb el treball cooperatiu en forma de jocs, i recollim alguns testimonis de les persones de Narayan que duen a terme les sessions i d'alumnes de l'escola que ens expliquen com viuen aquesta activitat.

FAQ'S

Sí, selecciona l'opció Donació o Enviar diners, introdueix el codi 00978, tecleja l'import que vols donar i envia el teu donatiu. Si vols desgravar la teva aportació, envia'ns un correu a  comunicacio@aalba.cat  amb l'assumpte "Pagament Bizum", les teves dades fiscals (nom i cognoms, DNI/NIF/NIE, adreça postal), correu electrònic, telèfon mòbil des del que has fet el Bizum i l'import donat.

Els donatius obtinguts amb la campanya es destinen a finançar un trimestre d’Equinoteràpia per a tot l’alumnat de l'Escola Alba.


 


Si no aconseguim arribar als 5.500 €, els diners que es recaptin serviran per poder abaratir el cost de la sessió per a cada alumne/a, la qual cosa permetrà que més famílies puguin assumir aquesta despesa i que els seus fills/es puguin gaudir d'aquesta activitat.

 


 


Sí. Et pots desgravar fins el 80% dels primers 150 € de donatiu, i fins el 35% de l'import restant que superi aquests 150€.
 


 

Debajo del módulo de donación, encontrarás los iconos de las redes sociales donde puedes compartir tu campaña con el hashtag #RespiraPorIndia.  Automáticamente se vinculará a tu campaña para que tus familiares y amigos puedan donar a tu iniciativa solidaria.

En esta carpeta tienes materiales que te pueden ayudar a difundirlo: un WhatsApp, post para las redes sociales, fotografías, un email para animar a tus contactos a donar. 
<ul id="formulari">
    <li id="part1">
    <h4><span>1</span> selecciona la quantitat que vols donar:</h4>

    <ul id="botons_preu">
        <li class="botoP" value="25"><span>25$</span></li>
        <li class="botoP" value="50"><span>50$</span></li>
        <li class="botoP" value="100"><span>100$</span></li>
        <li class="botoP" value=""><span>Un altra quantitat</span></li>
    </ul>
    </li>
</ul>