Volver
CALENDARIO SOLIDARIO 2020
Ref. calendari2020
Stock: En Stock En Stock
Precio: 10,00 €
( IVA Incluído )
"A la recerca del diamant negre" - Calendario Cuento 2020 (catalán) protagonizado por los alumnos de la Escuela Santa Maria de l'Alba. Con acertijos y pegatinas para personalizar. Tamaño A4 para colgar en la pared.
Marca: Fundació Alba Futur

 

 


CALENDARI SOLIDARI 2020 "A LA RECERCA DEL DIAMANT NEGRE", un calendari fet conte.

Mida: A4 per penjar a la paret.

El 2020 arriba en format de calendari, però a diferència de tots els altres, aquest amaga una història d'allò més especial. I a més, està trufat d'enigmes, curiositats i adhesius per jugar. Els protagonistes d'aquesta història són els alumnes de l'Escola Santa Maria de l'Alba de Tàrrega, autèntics fans de les històries de misteri i detectius. Us necessitaran, mes a mes, perquè els ajudeu a buscar el diamant negre, el tresor natural més preuat, que enriqueix els sentits i dona color als plats.

Amb la compra d'aquest calendari estàs col·laborant a finançar les activitats de lleure, les colònies i els casals d'aquests infants i joves, molts d'ells amb necessitats i suports especials. També estàs contribuint a fer millores tecnològiques i d'adaptació de l'escola que fomenten l'autonomia i milloren la qualitat de vida i el dia a dia dels infants.   

Aquest projecte ha estat impulsat per les mares i pares de l'AMPA de l'escola, amb el suport de molta gent a qui volem agrair la seva implicació: a la periodista Trinitat Gilbert per posar text a aquesta bonica història; a la Núria Boleda per ajudar-nos a plasmar-ho en fotografies; al Teo i a tot l’equip de Teràpies amb el cor; i al Genís Costa, xef del restaurant Níam que ens ha obert les seves portes. I molt especialment, a l’empresa Laumont per a fer-ho possible i pel seu compromís amb les persones. 

  ¿Necesitas ayuda? 
 
 Llámanos al 973 312 221
de lunes a viernes
de 9:00h. a 18:00h.
 
  Envíanos un whatsapp
al 673 220 426
 
  Escríbenos un correo a botiga@aalba.cat