Volver

Rosa galeta i xocolata

Ref. rosaxocolata
Stock: En Stock En Stock
Precio: 5,50 €
( IVA Incluído )
Galeta artesana en forma de rosa i cobertura de xocolata elaborada a l'obrador El Rosal de Tàrrega amb ingredients de qualitat i proximitat. Contingut: 1 rosa de galeta i xocolata negra amb caixa de cartró.
El Rosal Marca: El Rosal
  • IVA incluido
  • Contacto (+34) 973 312 221

 

ROSA DE GALETA I XOCOLATA

Galeta artesana en forma de rosa i cobertura de xocolata elaborades a l'obrador El Rosal de Tàrrega. Des de 1920 es fa servir la mateixa fórmula amb ingredients de qualitat i de proximitat. Fetes a mà, d'una en una, fent servir un procés lent i meticulós que garanteix l'excel·lència de cadascuna de les nostres galetes.

  • Ingredients: aigua, farina de blat, sucre, cobertura de cacau (20%) [pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent (lecitina de soja)], ous frescos, mantega, oli vegetal (girasol), aroma de vanil·lina, sal i antioxidant natural (E306). Cacau mínim xocolata: 64,5%.
  • Pes: 300 gr.
  • Contingut: 1 rosa de galeta i xocolata negra amb caixa de cartró.
 

EL NOSTRE PETIT OBRADOR.

El petit obrador d'El Rosal va ser fundat l'any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la fórmula, guardada gelosament, el seu procés i els seus ingredients de qualitat.

L'any 2001 l'obrador passa a mans de l'Associació Alba amb l'objectiu de generar ocupació a persones amb especials dificultats. L'entitat inicia un procés d'aprenentatge per conèixer el procés d'elaboració artesà fent servir la mateixa fórmula centenària i rellança la marca i el producte des d'un nou obrador amb valor social.