Volver

FINANCIA UNA SESIÓN INDIVIDUAL A UNA PERSONA

Ref. #Givingtuesday
Stock: En Stock En Stock
100% SOCIAL 100% SOCIAL
Precio: 20,00 €
( IVA Incluído )
Colabora realizando una donación para que una persona de la Asociación Alba pueda realizar una sesión de caninoterapia beneficiosa para su salud.
Marca: Fundació Alba Futur
  • IVA incluido
  • Contacto (+34) 973 312 221

Galetes artesanes elaborades a l'obrador El Rosal de Tàrrega. Des de 1920 es fa servir la mateixa fórmula amb ingredients de qualitat i de proximitat. Fetes a mà, d'una en una, fent servir un procés lent i meticulós que garanteix l'excel·lència de cadascuna de les nostres galetes.

  • Pes: 180 gr
  • Contingut: 22/24 unitats
  • Embalatge: 10 packs a cada caixa.

LA HISTÒRIA D'AQUESTES GALETES I DE LA GENT QUE LES FA.

El petit obrador d'El Rosal va ser fundat l'any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la fórmula, gaurdada gelosament, el seu procés i els seus ingredients de qualitat.

L'any 2001 l'obrador passa a mans de l'Associació Alba amb l'objectiu de generar ocupació a persones amb especials dificultats. L'entitat inicia un procés d'aprenentatge per conèixer el procés d'elaboració artesà fent servir la mateixa fórmula centenària i rellança la marca i el producte des d'un nou obrador amb valor social.