LA CAMPANYA

L'Associació Alba té com a principal objectiu tenir cura i acompanyar les persones amb discapacitat o trastorn mental i assegurar el seu benestar.

La crisi de la Covid19 està tenint un gran impacte en aquestes persones perquè es tracta d'un col·lectiu especialment vulnerable i amb major risc de contagi segons l'OMS, i també està afectant la nostra feina diària per atendre-les.

Hem hagut de prendre totes les mesures de prevenció necessàries destinant una despesa extraordinària a l'adquisició de material de protecció i higiene, hem adequat nous espais per treballar amb grups més reduïts i més propers a l'entorn social de les persones, i hem iniciat tallers emocionals per ajudar a gestionar la incomprensió o l'ansietat que els pot ocasionar aquesta situació.

Tot i les mesures adoptades, en aquesta segona onada no ens hem deslliurat del coronavirus. Hi ha hagut casos positius tant als centres ocupacionals com a les llars-residències i a altres serveis de l'entitat, i hem hagut d'activar els protocols de màxima alerta, extremar les mesures de prevenció del contagi i reviure situacions de confinament.

Necessitem la teva col·laboració, si pots, dona al Fons d'Emergència AntiCovid i ajuda'ns a seguir al seu costat!
 

TESTIMONIS

 
L'Elisabet viu a la llar Ca N'Aleix i fa diferents activitats terapèutiques al centre ocupacional. Ha estat confinada a la seva habitació diverses vegades. La veiem amb la Laia, la seva referent a Alba i monitora del centre ocupacional, que va atendre durant l'estat d'alarma a les persones que viuen a Ca N'Aleix. 

El Xavi, persona atesa pels serveis de salut mental i vinculada des de fa 9 anys a Alba, va estar ingressat a l'Hospital Arnau de Lleida després que la seva mare morís per la Covid-19. 

Són tres de les persones d'Alba que han patit de manera diferent aquesta pandèmia i en aquests vídeos ens expliquen la seva experiència i com des d'Alba hem vetllat per la seva salud i el seu benestar. 

 

DESTÍ DELS FONS

Seguim treballant a primera línia i necessitem el teu suport. Des del març hem hagut de destinar més de 95.000 € només en EPIs, PCRs, i en la gestió i el reforç de personal i desinfecció a les llars. La teva aportació es destinarà al Fons d'Emergència AntiCovid i servirà per fer front a les despeses generades per la pandèmia i per reforçar l'atenció de les persones amb discapacitat i trastorn mental en aquests moments difícils. 

 
Fes el teu donatiu, junts ens en sortirem! Pots fer la teva aportació a través del següent formulari, a través de Bizum (selecciona l'opció Envia diners o Fes un donatiu, escull la nostra entitat introduint el codi 00978 i indica l'import que vols donar) o amb una transferència bancària a la Fundació Alba Futur al número de compte ES57 0182 0846 4502 0161 1832.


 

SÍ, vull col·laborar!

 
Informació sobre l'
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça dpd@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
Recorda que et pots desgravar fins el 80% dels primers 150 € de donatiu, i fins el 35% de l'import restant que superi aquests 150 €. 
Si vols desgravar la teva aportació realitzada a través de Bizum envia'ns un correu a comunicacio@aalba.cat amb l'assumpte "Pagament Bizum", les teves dades fiscals (nom i cognoms, DNI/NIF/NIE, adreça postal), correu electrònic, telèfon mòbil des del que has fet el Bizum i l'import donat.
GRÀCIES
 
Gràcies a totes les persones, ajuntaments i entitats que ens ajudeu a seguir al costat de les persones més vulnerables, i gràcies a la Xarxa d'Empreses Sòcies pel vostre compromís i per col·laborar amb el Fons d'Emergència AntiCovid per tal de poder adquirir recursos i adequar nous espais on treballar amb grups més reduïts i a l'entorn social proper de les persones.