Fes un donatiu i col·labora amb les Beques d'Equinoteràpia.

1 de cada 2 alumnes no poden gaudir de la teràpia amb cavalls, una activitat molt beneficiosa per als infants i joves amb discapacitat. Dona perquè tot l'alumnat hi pugui tenir accés.

Donatius

0 à

Objetiu

0

 
 
Dona ara
La campanya


Per als infants i joves amb discapacitat muntar a cavall no és només un moment de diversió o la pràctica d'un esport. Es tracta d'una teràpia molt beneficiosa per al seu desenvolupament, ja que el cavall els permet establir un vincle emocional i treballar amb confiança el reforç de diferents habilitats.

Per això, des de l'Escola Alba oferim l'equinoteràpia com a activitat complementària dins l'horari lectiu. L'any passat, després de mesos de confinament per la Covid-19, poder recuperar aquesta activitat a l'aire lliure i en contacte amb la natura va ser un regal per a l'alumnat.

El problema és que és una activitat força costosa i gairebé la meitat dels infants i joves no hi poden accedir malgrat que l'AMPA en subvenciona una part. Per això, volem aconseguir beques perquè en aquest curs escolar cap alumne/a es quedi fora!

 

Amb 25 € col·labores amb 1 sessió de 2 hores per a un/a alumne/a.


 


L’equinoteràpia és una activitat molt completa perquè permet treballar tant a nivell físic com emocional i social, de manera que contribueix a la millora del seu desenvolupament global.

Per exemple, per a la Sabril, que va en cadira de rodes, muntar a cavall li ajuda a moure els músculs d'una manera semblant a com ho faria si caminés. Per al Noel, estar damunt del cavall el fa sentir lliure, en pau i amb confiança amb si mateix.

A nivell global, l'equinoteràpia permet treballar:

 • L'estimulació a nivell sensorial, psíquic i sobretot emocional.
 • La motricitat i la psicomotricitat, com ara el control postural.
 • La vinculació des del respecte, l’empatia, la confiança i l'afecte.
 • La regulació de la conducta, la reducció de l'estrès i la relaxació.

 

Ajuda'ns a fer-ho possible! Fes un donatiu perquè un/a alumne/a pugui fer equinoteràpia.

 


 


Un dia a equino


 

Avui toca equino! Amb aquesta alegria els infants i joves de l'Escola Alba celebren el dia que fan equinoteràpia

En aquest vídeo mostrem com es desenvolupa una sessió que comença amb la cura del cavall, amb la seva munta i amb el treball cooperatiu en forma de jocs, i donem veu a alguns testimonis.
 

FAQ'S

Sí, selecciona l'opció Donació o Enviar diners, introdueix el codi 00978, tecleja l'import que vols donar i envia el teu donatiu. Si vols desgravar la teva aportació, envia'ns un correu a  comunicacio@aalba.cat  amb l'assumpte "Pagament Bizum", les teves dades fiscals (nom i cognoms, DNI/NIF/NIE, adreça postal), correu electrònic, telèfon mòbil des del que has fet el Bizum i l'import donat. Tingues en compte que els donatius fets a través de Bizum no es pugen automàticament al comptador de la campanya, sinó que els entrem al cap d'unes hores.


Els donatius obtinguts amb la campanya es destinen a finançar un trimestre d’Equinoteràpia per a tot l’alumnat de l'Escola Alba.


 


Si no aconseguim arribar als 5.500 €, els diners que es recaptin serviran per poder abaratir el cost de la sessió per a cada alumne/a, la qual cosa permetrà que més famílies puguin assumir aquesta despesa i que els seus fills/es puguin gaudir d'aquesta activitat.

 


 


Sí. Et pots desgravar fins el 80% dels primers 150 € de donatiu, i fins el 35% de l'import restant que superi aquests 150€.  A més, si fa més de 3 anys que col·labores amb nosaltres, la teva desgravació en aquest últim tram s'incrementa fins al 40%.
 


 


En el sorteig entraran totes les persones que realitzin una donació fins al dia 14 de gener de 2022. El dia 17 de gener es farà el sorteig i publicarem les dues persones guanyadores al nostre Instagram @associacioalba, amb les quals contactarem posteriorment per correu electrònic. 

Fes el teu donatiu

 • 1 Selecciona la quantitat que vols donar:

  Amb 25€ beques una sessió d'equinoteràpia per un infant

 • 2 Completa les teves dades

 • 3 Selecciona el mètode de pagament:

  • Targeta
  • Rebut bancari domiciliat
  •  Avd. Onze de Setembre s/n 25300 Tàrrega, Lleida 

  •   info@aalba.cat
  •  973 312 221