El servei de cuina central de l’Associació Alba va néixer el 2009, amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat per a menjadors col·lectius, especialment en l’àmbit residencial i educatiu. Inicialment, va començar donant servei a les llars residències d’Alba, al Centre Ocupacional i a l’Escola d’Educació Especial Santa Maria de l’Alba, però amb el temps ha anat creixent i consolidant-se com un referent en el sector.

Avui, oferim menús personalitzats per a:

  • Residències i centres per a gent gran → Com la Residència Mas Vell d’Agramunt.
  • Lars d’infants → Incloent les dues llars d’infants municipals de Tàrrega i l’Escola Maria Mercè Marçal, que han apostat per un servei de proximitat.
  • Entitats i serveis socials → Com l’Associació Alzheimer de Tàrrega o l’Alberg de Bellpuig durant la pandèmia.
  • Suport a altres serveis d’Alba → Com el restaurant El Gat i el servei de menjador intern.

El nostre compromís és oferir una cuina casolana i saludable, adaptada a les necessitats de cada col·lectiu, amb un servei flexible i de proximitat.

Instal·lacions professionals i ben equipades

Comptem amb una cuina central totalment equipada per garantir la seguretat alimentària i el benestar dels professionals. L’espai està organitzat en tres àrees principals:

Zona de cuina → On es fan totes les coccions i elaboracions dels menús.
Sala freda → Espai dedicat a la preparació prèvia d’aliments com verdures i hortalisses, garantint-ne la neteja i seguretat.
Zona d’emmagatzematge → Inclou una zona de productes secs i una àrea de conservació en fred, amb neveres de grans dimensions on els aliments es mantenen etiquetats i en condicions òptimes fins a la seva preparació.

Nutritional Guidance and Special Diets

To ensure nutritional quality and food safety, since 2016 we have been working with the team of dietitians and culinary advisors at AGAR Assessorament, who help us plan and review the menus on a monthly basis. 

Management of special diets → We closely monitor adapted diets for allergies, intolerances, or specific needs, adjusting menus according to medical recommendations. When necessary, personalized interviews are conducted with families to ensure a fully adapted diet.

Nutritional control → With the support of AGAR, we have implemented a digital management program to monitor nutritional quality and food safety.

Impacte en xifres

Les xifres ens ajuden a mesurar l'impacte de les nostres accions.
Ens ajuden a prioritzar els nostres esforços i a marcar els reptes futurs.
0
treballadors
0
clients anuals
0
menús diaris

Tens alguna pregunta?
Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Responsable: Associació Alba
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Proteccó de dades al nostre text de la Política de privacitat.

Contact

Phone: 973 312 221

Email: info@aalba.cat

 Website: www.aalba.cat

If you’re looking for a high-quality, local, and flexible kitchen service, contact us and we’ll inform you about the available options for your group.