- Serveis a empreses
- Cuina de col·lectivitats
Cuina de col·lectivitats
El servei de cuina central de l’Associació Alba va néixer el 2009, amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat per a menjadors col·lectius, especialment en l’àmbit residencial i educatiu. Inicialment, va començar donant servei a les llars residències d’Alba, al Centre Ocupacional i a l’Escola d’Educació Especial Santa Maria de l’Alba, però amb el temps ha anat creixent i consolidant-se com un referent en el sector.
Avui, oferim menús personalitzats per a:
- Residències i centres per a gent gran → Com la Residència Mas Vell d’Agramunt.
- Lars d’infants → Incloent les dues llars d’infants municipals de Tàrrega i l’Escola Maria Mercè Marçal, que han apostat per un servei de proximitat.
- Entitats i serveis socials → Com l’Associació Alzheimer de Tàrrega o l’Alberg de Bellpuig durant la pandèmia.
- Suport a altres serveis d’Alba → Com el restaurant El Gat i el servei de menjador intern.
El nostre compromís és oferir una cuina casolana i saludable, adaptada a les necessitats de cada col·lectiu, amb un servei flexible i de proximitat.

Instal·lacions professionals i ben equipades
Comptem amb una cuina central totalment equipada per garantir la seguretat alimentària i el benestar dels professionals. L’espai està organitzat en tres àrees principals:
Zona de cuina → On es fan totes les coccions i elaboracions dels menús.
Sala freda → Espai dedicat a la preparació prèvia d’aliments com verdures i hortalisses, garantint-ne la neteja i seguretat.
Zona d’emmagatzematge → Inclou una zona de productes secs i una àrea de conservació en fred, amb neveres de grans dimensions on els aliments es mantenen etiquetats i en condicions òptimes fins a la seva preparació.
Nutritional Guidance and Special Diets
To ensure nutritional quality and food safety, since 2016 we have been working with the team of dietitians and culinary advisors at AGAR Assessorament, who help us plan and review the menus on a monthly basis.
Management of special diets → We closely monitor adapted diets for allergies, intolerances, or specific needs, adjusting menus according to medical recommendations. When necessary, personalized interviews are conducted with families to ensure a fully adapted diet.
Nutritional control → With the support of AGAR, we have implemented a digital management program to monitor nutritional quality and food safety.Impacte en xifres
Ens ajuden a prioritzar els nostres esforços i a marcar els reptes futurs.
Tens alguna pregunta?
Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Contact
Phone: 973 312 221
Email: info@aalba.cat
Website: www.aalba.cat
If you’re looking for a high-quality, local, and flexible kitchen service, contact us and we’ll inform you about the available options for your group.