PREM EL PLAY I PORTA LA MÚSICA A L'ESCOLA ALBA
Ajuda’ns a finançar les Beques de Musicoteràpia per als infants i joves amb discapacitat. No et quedis en pausa! 

Donatius

0

Objetiu

0

 
Dona ara

Beques Musicoteràpia

Cada vegada que escoltem una melodia, recordem el poder que la música té per connectar-nos i fer-nos sentir vius. Per als infants i joves amb discapacitat de l'Escola Alba la música té un poder encara més transformador, ja que els ajuda al seu desenvolupament i els obre una porta cap a noves formes d’expressió.

Des de l’Associació Alba volem oferir-los l’oportunitat de gaudir de l’activitat de musicoteràpia de manera gratuïta després que l'any passat vam introduir-la a l'escola i els resultats van ser increïbles. Les sessions han demostrat ser un recurs molt valuós per estimular els sentits, millorar les habilitats de comunicació, superar les barreres emocionals i omplir l’aula d’alegria i rialles.

Per això, aquest curs 23-24 volem fer un pas més enllà. Volem obrir aquest món de possibilitats a tots els infants i joves de l'Escola Alba, independentment de les seves circumstàncies, a través de les beques de musicoteràpia.
 
Tú pots ajudar-nos a fer-ho realitat!

1. Fes un donatiu: ja sigui amb una petita aportació o amb una donació més gran, el teu suport és fonamental. Amb només 35 € col·labores en una sessió completa de musicoteràpia. No et quedis en pausa! 

2. Difon el missatge: fes un gest que ressoni i comparteix la nostra causa amb amics, familiars i a través les xarxes socials.

 

Quan la música sona

"El Jordi percep el món de manera diferent a la nostra i sovint li resulta molt difícil estar tranquil. L'Espai de la Calma li aportaria benestar i seguretat, seria un bon lloc on treballar la comunicació i establir vincles amb les educadores."

"A l'Alba li agraden molt les llums i els diferents elements sonors que tenim a l'escola. Disposar de l'Espai de la Calma ens permetria treballar amb ella el contacte visual sense distraccions ambientals en un entorn motivador i relaxant, i oferir-li estímuls sensorials de manera personalitzada."

"El Mohamed somriu amb la columna de bombolles, pot triar-ne els colors i la seva intensitat, està atent als canvis i sap com activar-los. Tenir-ne una a l'escola ens facilitaria treballar amb ell les emocions i la relació causa-efecte"

"A la Laura li agrada molt sentir les veus de les persones amb qui està, mira atentament i somriu quan algú li parla. A l'Espai de la Calma li podríem oferir una atenció personalitzada, sense estímuls externs que distreguin la seva atenció."

 • La música és un llenguatge universal que facilita l’expressió i la comunicació sense l’ús de paraules, la qual cosa és molt beneficiosa pels infants amb dificultats en el llenguatge. Alhora, també és una eina poderosa per millorar la parla i complementar la feina dels i les logopedes.
 • La música evoca emocions i estats d’ànim, la qual cosa permet dissenyar propostes per estimular i canalitzar les emocions o relaxar els infants. Per exemple, es pot reduir l’angoixa a través de l’ús d’instruments de percussió o expressar l’alegria jugant amb tempos ràpids.
 • La música millora les habilitats motrius. Activitats com jocs rítmics de percussió amb diferents parts del cos o la creació de danses creatives potencien el desenvolupament motriu dels infants.
 • La música afavoreix la interacció social en fomentar l'atenció, l'escolta i la participació activa, sobretot quan es tracta de cantar i ballar junts.

FAQ'S

I tant! Pots fer-te soci/a de l'Associació Alba a través de la nostra pàgina web i ajudar-nos a atendre i acompanyar les persones amb discapacitat, trastorn mental o en risc d’exlcusió social, i contribuir a construir un territori més inclusiu i compromès. Més informació a www.aalba.cat/soci.

Sí, selecciona l'opció Donació o Enviar diners, introdueix el codi 00978, tecleja l'import que vols donar i envia el teu donatiu. Si vols desgravar la teva aportació, envia'ns un correu a  comunicacio@aalba.cat  amb l'assumpte "Pagament Bizum", les teves dades fiscals (nom i cognoms, DNI, adreça postal), correu electrònic, telèfon mòbil des del que has fet el Bizum i l'import donat. Tingues en compte que els donatius fets a través de Bizum no es pugen automàticament al comptador de la campanya, sinó que els entrem al cap d'unes hores.


 
Sí. Et pots desgravar fins el 80% dels primers 150 € de donatiu, i fins el 35% de l'import restant que superi aquests 150€.  A més, si fa més de 3 anys que col·labores amb nosaltres, la teva desgravació en aquest últim tram s'incrementa fins el 40%.
Els donatius obtinguts amb aquesta campanya es destinaran exclusivament a finançar els recursos que necessitem per equipar l’Espai de la Calma i poder treballar per al benestar i el desenvolupament dels infants. Segons els diners que aconseguim podrem comprar, entre d'altres, un puf de les abraçades, un kit de fibres òptiques, una columna de bombolles o una taula de llum.

No, aquest espai tindrà un impacte molt positiu en la salut física, emocional i social, així com en el desenvolupament cognitiu dels 50 infants i joves amb necessitats educatives especials de l’escola, tant de l’actual alumnat com del que s’incorporarà a l’escola en anys posteriors, per tant, tindrà un efecte multiplicador.

Fes el teu donatiu

 • 1 Selecciona la quantitat que vols donar:

  Amb 35 €, per exemple, col·labores en una sessió completa de musicoteràpia.

 • 2 Completa les teves dades

 • 3 Selecciona el mètode de pagament:

  • Targeta
  • Rebut bancari domiciliat

Gràcies

Gràcies a les aportacions de la Xarxa d'Empreses Sòcies del 2023 hem pogut finançar el 50% de la musicoteràpia duta a terme a l'Escola Alba durant el curs 2022-23 i comprovar que aquesta activitat  téun impacte molt positiu en el nostre alumnat.
Si com a empresa vols contribuir a fer realitat projectes com aquest, posa't en contacte amb nosaltres.
  •  Avd. Onze de Setembre s/n 25300 Tàrrega, Lleida 

  •   info@aalba.cat
  •  973 312 221