PREM EL PLAY I PORTA LA MÚSICA A L'ESCOLA ALBA

Ajuda’ns a finançar les Beques de Musicoteràpia per als infants i joves amb discapacitat. No et quedis en pausa!

Donatius 

Objectiu 

 

Beques Musicoteràpia

Cada vegada que escoltem una melodia, recordem el poder que la música té per connectar-nos i fer-nos sentir vius. Per als infants i joves amb discapacitat de l'Escola Alba la música té un poder encara més transformador, ja que els ajuda al seu desenvolupament i els obre una porta cap a noves formes d’expressió.

Ho vam poder comprovar el curs passat quan vam introduir per primer cop aquesta activitat a l'escola i els resultats van ser molt bons. Les sessions van demostrar ser un recurs molt valuós per estimular els sentits, millorar les habilitats de comunicació, superar les barreres emocionals i omplir l’aula d’alegria i rialles.

Per això, aquest curs 23-24 volem oferir l'oportunitat de gaudir de l’activitat de musicoteràpia de manera gratuïta a tot l'alumnat de l'Escola Alba, independentment de les seves circumstàncies, a través d'aquestes beques.
 
Tú pots ajudar-nos a fer-ho realitat i portar la música a 47 infants i joves!

1. Fes un donatiu: ja sigui amb una petita aportació o amb una donació més gran, el teu suport és fonamental. Amb només 38 € col·labores en una sessió completa de musicoteràpia. No et quedis en pausa! 

2. Difon el missatge: fes un gest que ressoni i comparteix la nostra causa amb amics, familiars i a través les xarxes socials.

 

Quan la música sona

Els infants

La Wissal és una noia amb una mobilitat molt reduïda i els estímuls sonors li agraden i la fan somriure. Com més estímuls rep la Wissal, més connectada està amb la realitat que l’envolta i això l’ajuda a relacionar-se amb les persones.

El Robert al principi refusava la presència del musicoterapeuta, però va anar acceptant la dinàmica de les sessions i va acabar interactuant amb els instruments. Aquestes sessions li van bé per millorar la seva comunicació i relació amb els altres.

A la Zaynab la musicoteràpia li serveix per experimentar els sons, la textura i la forma dels diferents instruments. Com més varietat d’estímuls li puguem oferir al llarg del seu dia a dia, més bon concepte tindrà de la vida que l’envolta.

El Lluc és un noi que reacciona i interactua amb el musicoterapeuta i és capaç de seguir el ritme a través de diferents instruments musicals. Les sessions de música l’ajuden a comunicar-se amb l’exterior.

Fes el teu donatiu

 • 1 Selecciona la quantitat que vols donar:

  Amb 38 €, per exemple, col·labores en una sessió completa de musicoteràpia.

 • 2 Completa les teves dades

 • 3 Selecciona el mètode de pagament:

  • Targeta
  • Rebut bancari domiciliat

FAQ'S

Els donatius obtinguts amb aquesta campanya es destinaran exclusivament a finançar les beques de musicoteràpia per als i les alumnes de l'Escola Alba.

Sí, selecciona l'opció Donació o Enviar diners, introdueix el codi 00978, tecleja l'import que vols donar i envia el teu donatiu. Si vols desgravar la teva aportació, envia'ns un correu a  comunicacio@aalba.cat  amb l'assumpte "Pagament Bizum", les teves dades fiscals (nom i cognoms, DNI, adreça postal), correu electrònic, telèfon mòbil des del que has fet el Bizum i l'import donat. Tingues en compte que els donatius fets a través de Bizum no es pugen automàticament al comptador de la campanya, sinó que els entrem al cap d'unes hores.


 
I tant! Pots fer-te soci/a de l'Associació Alba a través de la nostra pàgina web i ajudar-nos a atendre i acompanyar les persones amb discapacitat, trastorn mental o en risc d’exlcusió social, i contribuir a construir un territori més inclusiu i compromès. Més informació a www.aalba.cat/soci.

Gràcies

Moltes gràcies a les  persones i a les empreses bonÀrea i Kave Home que han fet possible que el curs 2023-2024 la musicoteràpia arribi a tot l'alumnat de l'Escola Alba.



Gràcies també a les aportacions de la Xarxa d'Empreses Sòcies del 2023 perquè ens van permetre iniciar aquesta activitat a l'escola durant el curs 2022-23 i comprovar que té un impacte molt positiu en el nostre alumnat.
Si com a empresa vols contribuir a fer realitat projectes com aquest, posa't en contacte amb nosaltres.
  •  Avd. Onze de Setembre s/n 25300 Tàrrega, Lleida 

  •   info@aalba.cat
  •  973 312 221