Albert Cos: "No és un servei de neteja qualsevol, darrere de cada làpida hi ha una història familiar.”
  • El servei de jardineria de l’Associació Alba consolida el servei de neteja de làpides després de 5 anys de servei, coincidint amb la festivitat de Tots Sants.
  • Des de l’any passat ofereixen també, amb col·laboració amb l’empresa QrView, la possibilitat de posar-hi QR amb missatges relacionats amb els difunts.

 

El servei de jardineria de l’Associació Alba va passar de realitzar el servei de manteniment i ajardinat de cementiris a oferir a particulars la possibilitat de netejar les làpides, sepulcres i panteons dels seus familiars. D’aquesta iniciativa ja en fa 5 anys i actualment han consolidat el servei que gairebé se’l plantegen com un servei públic dirigit especialment a gent gran o persones que viuen a fora de la població on hi ha els seus familiars difunts.

“Ens truca sobretot gent gran que ja no pot ajupir-se o pujar-se a una escala per a netejar la làpida del seu familiar. Sovint ens ho expliquen emocionats, els sap greu no poder-ho fer. Per això sempre diem que fem un servei públic i que va molt més enllà d’una neteja qualsevol. Darrere de cada làpida hi ha una història familiar”, explica Albert Cos responsable del servei de jardineria de l’Associació Alba.

El servei proporciona al client una fotografia abans i després de realitzar la neteja per a poder veure’n el resultat. També ofereix la possibilitat de posar-hi flors, fotografies o missatges.

Des de l’any passat i, gràcies a la col·laboració de l’empresa Qrview, ofereixen també la possibilitat de posar un codi QR enganxat a la làpida que enllaça a una informació sobre el difunt (imatges, un recordatori, un vídeo, etc).

Actualment el servei de neteja de làpides s’està realitzant en diferents poblacions de la comarca de l’Urgell i la Segarra, especialment pel dia de Tots Sants, però també ofereixen el manteniment durant tot l’any.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si accepta i continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les, rebutjar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració