Comencen les colònies de Quàlia a la Vall de Boí

La Casa de Colònies de la Vall de Boí que gestiona l'Associació Alba acull aquesta setmana a 54 nens i nenes inscrits a les colònies que organitza el servei de projectes educatius Quàlia des de fa 3 anys.

Els infants han estrenat noves instal·lacions de la casa i també una nova proposta temàtica en què han hagut de triar entre dues activitats centrals: urban dance o cinema i acció. A part d'aquests tallers concrets també realitzen esports d'aventura, excursions, visites culturals, tallers a l'entorn i jocs a la piscina de la casa.

Aquestes colònies compten amb un valor inclusiu, ja que hi ha dues persones amb discapacitat que participen fent tasques de suport als monitors i a la cuina. Una experiència valorada molt positivament els altres anys. El número d'inscripcions a les colònies s'ha gairebé duplicat respecte l'any passat i s'ha augmentat el nombre de nens que venen de fora de la comarca de l'Urgell, ampliant així l'àmbit d'actuació del servei.

Com a novetat aquest any els pares i mares poden seguir el dia a dia de les colònies amb fotografies a través del nou bloc de la casa de colònies www.casacoloniesvalldeboi.cat

Afegir Comentari
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració