Conveni de col·laboració amb Pàdel Box - Gimnàs Tàrrega per fomentar l'esport inclusiu

A partir d'ara les persones i professionals de l'Associació Alba ho tindran més fàcil per practicar qualsevol tipus d'esports, especialment el pàdel, gràcies a un conveni de col·laboració que ha firmat l'entitat social amb l'empresa  Espai Esports que gestiona el Pàdel Box i el Gimnàs Tàrrega.

Ja fa alguns anys que Alba utilitza les seves instal·lacions per a realitzar la pràctica esportiva de la piscina, i ara també han reiniciat de manera regular els tallers de pàdel on hi participen els nois i noies de l'Escola Alba i les persones del Centre Ocupacional.

El conveni també estableix la voluntat d'organitzar algun torneig de pàdel solidari i potenciar la pràctica d'aquest esport entre la resta d'entitats socials que atenen a persones amb dificultats com Alba.

" De moment no és una pràctica gaire freqüent a Lleida com a esport adaptat i ens agradaria, amb la col·laboració d'Alba, poder arribar a ser un centre de referència en aquest àmbit", explica el responsable del centre Antoni Raya.
Per la seva part Alba es compromet a col·laborar en activitats organitzades pel centre esportiu i ajudar a dinamitzar i donar a conèixer l'espai.

"Gràcies a aquest conveni fem més accessible l'esport i sobretot el lleure inclusiu a les persones amb especials dificultats i aquest és un objectiu molt important per a nosaltres. També és una manera de fomentar el benestar a tots els professionals de l'entitat que podran gaudir d'avantatges per a practicar l'esport", explica Toni Domingo, responsable de lleure de l'Associació Alba.


S'espera que aquest conveni sigui un inici de col·laboració per a portar a terme futurs projectes conjunts.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si accepta i continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les, rebutjar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració