El cicle Sardines & Marinada tanca la 6a edició amb gairebé 1.000 assistents

L'Associació Alba de Tàrrega ha organitzat durant tres dijous de juliol aquest festival inclusiu de música a l'aire lliure  als seus jardins. “Carles Belda i Xerramqu”, “Pascual i els Desnatats” i “Koers” han estat els grups convidats d’enguany.

Des de fa sis anys, l’Associació Alba organitza aquests concerts gratuïts durant tres dijous de juliol als seus jardins. L'atractiu del festival també es la seva proposta gastronòmica amb un menú popular amb sardines que dóna nom al cicle.

L'objectiu és obrir l'entitat a la ciutadania i convidar-hi a venir a persones que potser d'una altra manera difícilment la coneixerien. Amb aquesta excusa doncs, es crea un espai d'oci inclusiu on hi coincideixen persones amb diferents capacitats i a més, s'obre a la ciutadania la possibilitat no només d'assistir-hi sinó de col·laborar-hi com a voluntari des del projecte “amics”. El festival és autogestionat i autofinançat i els diners recaptats es destinen a projectes socials de l’entitat.

sardines i marinada 2016

Afegir Comentari
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració