L'Associació Alba col·labora amb el sorteig de la ONCE del Dia de la mare.
  • Una part dels beneficis del sorteig es destinen a ajuts per a entitats que ofereixen suports a persones amb discapacitat.
  • L’últim ajut de l'ONCE que rebrà Alba és la convocatòria del PIR amb més de 50.000 € per a la futura llar residència de Sant Martí.

L’ONCE repartirà aquest diumenge 17.000.000 € en el sorteig Extra del Dia de la Mare. A banda d’aquest primer premi, també es donaran 99 premis de 40.000 € a totes les sèries d’un número de 5 xifres i 900 premis de 1.500 €, entre altres. El preu del cupó és de 5 €.

Una part dels beneficis dels sorteigs de l’ONCE es destinen a finançar projectes d’entitats que ofereixen suport a persones amb discapacitat. L’últim ajut que rebrà Alba és el PIR (Programa d’Infraestructures Regionals), una convocatòria en la qual l’entitat ha estat seleccionada per percebre més de 50.000 € per al mobiliari i les sales d’estimulació multisensorial de la futura llar residència de Sant Martí.

L'Associació Alba col·labora amb el sorteig del Dia de la mare fent difusió de la campanya entre els seus treballadors que podran reservar i comprar un número enviant un correu a acreus@aalba.cat o bé dirigint-se directament a la recepció de l'Associació Alba. La data màxima per fer la reserva és aquest dijous 4 d’abril a les 18h. La campanya també es fa extenssible a familiars, socis, persones ateses i voluntaris de l'entitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si accepta i continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les, rebutjar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració