Participem en un nou programa de Voluntariat Europeu per a persones amb discapacitat auditiva

 

L'Associació Alba ha participat per primera vegada al projecte Capacity bulding que impulsa el programa Europeu Erasmus + amb l'objectiu de donar oportunitats de mobilitat a persones amb discapacitat auditiva i fomentar l'intercanvi de coneixements entre professionals.
 

El projecte es duu a terme entre 4 entitats de tot el món Nepal, Grècia, Romania i Alba com a representant catalana. Durant dos mesos l'entitat targarina ha acollit dues noies Nepalís i una noia grega i dos professionals d'aquests respectius països. I ha realitzat enviament de 3 joves catalans amb discapacitat auditiva a realitzar un voluntariat europeu a Grècia i Nepal.


Programes com aquests permeten als joves amb especials dificultats viure experiències de voluntariat úniques i als professionals que realitzen intercanvis els permet conèixer el funcionament d'entitats afins i possibilitats de millora. 

 

Afegir Comentari
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració