La bugaderia de l'Associació Alba guanya de nou el concurs per netejar la roba de l'Hospital Arnau i amplia el servei.
  • L’Associació Alba guanya el concurs del servei de bugaderia de l’Arnau per dos anys més amb la novetat que enguany el concurs també adjudicava el servei de rentat de roba de l’Hospital Santa Maria i el de Tremp.
  • El nou concurs suposa un augment mensual de 1400kg i la creació d’un nou lloc de treball per una persona amb discapacitat.

Ja fa 11 anys que la bugaderia industrial de l’Associació Alba realitza el servei de neteja i planxat de les bates i pantalons dels professionals de l’Arnau. Aquest any la renovació del concurs implicava una ampliació del servei a l’Hospital Santa Maria i el de Tremp.

Actualment la bugaderia d’Alba ja estava fent una mitjana mensual de 18.500 kg al que se li afegirà un augment mensual de 1.400kg per l’ampliació del servei.

La plantilla de professionals de la bugaderia s’ampliarà amb un lloc de treball per una persona amb discapacitat que s’afegirà als 23 professionals que hi ha actualment treballant. D’aquests, més d’un 85% són persones amb especials dificultats.

“ Valorem molt positivament la fidelitat que des de fa 11 anys ens dóna l’Arnau. Com a Centre Especial de Treball sovint no podem competir amb preus, però en canvi podem oferir un servei de molta més qualitat, mes personalitzat i adaptat al client. Per altra banda, cada vegada hi ha més empreses que es preocupen per la responsabilitat social i contracten serveis com els nostres que ofereixen la màxima professionalitat, però amb un impacte social molt alt” explica Antonia Rodríguez, responsable de l’àrea de serveis d’Alba.

Arran del concurs de fa dos anys la bugaderia va iniciar també un nou servei de cosidor que complementa la tasca diària de la neteja de roba i ofereix un valor afegit al servei.

Més informació sobre el servei de bugaderia de l'Associació Alba.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si accepta i continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les, rebutjar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració