Negatiu per coronavirus, els 8 monitors de Quàlia en contacte amb el positiu del casal de Tàrrega

Des de la Cooperativa Lleure Quàlia del Grup Alba us informem que els 8 monitors del Casal Estiu Esport de Tàrrega han donat NEGATIU a les proves serològiques de COVID19. 

Com molts ja sabeu, la setmana passada una de les monitores va tenir símptomes i al fer-se les proves va sortir positiu. Com que s'havien seguit tots els protocols establerts per les activitats de lleure des del Departament de Salut i PROCICAT no van obligar a aïllar ni els infants del grup de convivència ni a la resta de monitors i participants del casal. 

Tot i així, per prevenció Lleure Quàlia va decidir fer testos serològics a la resta dels 8 monitors del casal i avui hem sabut que el resultat de tots ells ha estat negatiu. 

Es continuaran seguint amb el màxim rigor totes les mesures de seguretat i prevenció per tal de continuar oferint un lleure segur i de qualitat per als joves i infants. 

> Adjuntem l'enllaç al comunicat que es va penjar a les xarxes la setmana passada i que molts mitjans durant aquests dies se n'han fet ressò, en relació al cas aïllat (en cap moment es tracta d'un brot) d'aquesta monitora que va donar positiu perquè tingueu tots els antecedents.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si accepta i continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les, rebutjar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració