L’Espígol i el CAP de Cervera presenten el projecte “Aprop”.

"Aprop" permetrà detectar necessitats compartides i orientarà a les famílies en temes d'ajudes, serveis i procediments.

 

Espígol treballarà amb xarxa amb el CAP de la ciutat gràcies a dues persones amigues, una infermera i un doctor, que seran l’enllaç entre les entitats. Aquest projecte s’inicia gràcies a la manca d’informació detectada al centre Espígol on les famílies i els seus usuaris desconeixien els serveis oferts des de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del Cap de Cervera.

Les dues persones amigues tindran per objectiu millorar la comunicació de forma bidireccional entre les entitats, detectar les necessitats compartides no detectades per alguna de les parts i evitar incidències generades de l’atenció de les persones del Centre Espígol a l’Àrea Bàsica de Salut.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte COM Salut, que forma part de les polítiques sanitàries impulsades pel Departament de Salut per millorar la qualitat de vida de les persones i prevenir malalties.

El projecte “Aprop” “serà una eina molt efectiva d’ajuda i d’orientació a les famílies del centre i serà un gran pas obrir Espígol a la comunitat”, asseguren les coordinadores del centre Espígol de Cervera.

Enhorabona per aquesta iniciativa! 

Afegir Comentari
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració