El Grup Alba participa al projecte europeu Unidans, amb l'objectiu de promoure la dansa inclusiva i l'esport adaptat.
El Grup Alba és una de les 3 entitats participants d'aquest projecte finançat per Erasmus Plus que es va iniciar al març d'aquest any i que ja s'han dut a terme una sèrie de trobades periòdiques amb l'objectiu d'intercanviar coneixements i experiències de bones pràctiques sobre la dansa i l'esport adaptat. 

Aquest matí els representants de les entitats sòcies, Oan Kunst Ghermanescu School of coaches de Bucarest i el Centro Sportivo Educativo Nazionale de Roma, han visitat la seu d'Alba a Tàrrega. Arran de les mobilitzacions d'aquesta setmana Alba ha hagut d'anular el seminari sobre dansa inclusiva que estava previst per avui, però sí que han pogut realitzar via skype dues xerrades amb Jannick Niort i Maria José Montilla, referents de la dansa inclusiva i l'esport adaptat. 

A la tarda l'entitat romanesa i italiana han organitzat un taller per les persones del centre ocupacional on han posat en pràctica algunes de les metodologies que porten a terme al seus respectius centres. 

Al final del projecte les 3 entitats elaboraran conjuntament una guia per ajudar a implantar o impulsar la dansa inclusiva dirigida a entrenadors/es i responsables de centres de ball o esportius.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si accepta i continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les, rebutjar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració