El proper 11 de juny a les 19h ens retrobem als jardins de l'Associació Alba per celebrar l'Assemblea Anual de Socis en un format presencial, però respectant totes les mesures de seguretat. L'assemblea està dirigida a tots els socis de l'entitat però també està oberta a tota la ciutadania.

És un acte important per a l'entitat ja que compartim amb tots els socis el més destacat de l'any anterior i posem sobre la taula els reptes futurs. És el moment també per rendir comptes amb tots els socis, sempre amb la màxima transparència i proximitat. 
Intentem que sigui un espai participatiu on donem veu a les persones ateses dels serveis, als professionals i a les famílies per escoltar en primera persona les seves experiències i els èxits i dificultats d'aquell any. 

Malgrat les circumstàncies de la pandèmia creiem que és important realitzar aquesta trobada de forma presencial per no perdre el contacte i l'oportunitat de veure'ns les cares encara que sigui darrere d'una mascareta. Es seguiran totes les mesures de seguretat necessàries i que estan establertes pel Departament de Salut en trobades com aquestes. 

Per aquest motiu serà imprescindible controlar l'aforament i tenir un recompte dels assistents. Caldrà reservar la vostra plaça a l'Assemblea omplint el següent formulari o bé trucant per telèfon al 973 312 221 o enviant un whatsapp al 607 217 183 

 
 

Per accedir a l'àrea de socis on trobareu penjats tots els documents que s'hauran de votar durant l'assemblea heu d'introduir una contrassenya que haureu rebut via butlletí electrònic i també a paper juntament amb la memòria anual. Si no ho heu rebut o teniu dificultats us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un correu a comunicacio@aalba.cat o trucant al 973 312 221.