Dissabte 2 d'abril de 2022
A les 11:00h
Centre de Recursos de Verdú 

(Pl.Major. Verdú. Antic Museu del Joguet i l'Autòmats)


El proper 2 d'abril a les 11h ens retrobem al nou Espai de Verdú per celebrar l'Assemblea Anual de Socis. L'assemblea està dirigida a tots els socis de l'entitat però també està oberta a tota la ciutadania.

És un acte important per a l'entitat ja que compartim amb tots els socis el més destacat de l'any anterior i posem sobre la taula els reptes futurs. És el moment també per rendir comptes amb tots els socis, sempre amb la màxima transparència i proximitat. 
Intentem que sigui un espai participatiu on donem veu a les persones ateses dels serveis, als professionals i a les famílies per escoltar en primera persona les seves experiències i els èxits i dificultats d'aquell any. 

Per accedir a l'àrea de socis on trobareu penjats tots els documents que s'hauran de votar durant l'assemblea heu d'introduir una contrassenya que haureu rebut via butlletí electrònic i també a paper. Si no ho heu rebut o teniu dificultats us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un correu a comunicacio@aalba.cat o trucant al 973 312 221.