Divendres 3 de maig de 2023
A les 18:00h
Restaurant El Gat

(Av.Onze de Setember s/n)


El proper 3 de maig a les 18h ens retrobem al Restaurant El Gat per celebrar l'Assemblea Anual Ordinària de Socis. L'assemblea està dirigida a tots els socis de l'entitat però també està oberta a tota la ciutadania.

És un acte important per a l'entitat ja que compartim amb tots els socis el més destacat de l'any anterior i posem sobre la taula els reptes futurs. És el moment també per rendir comptes amb tots els socis, sempre amb la màxima transparència i proximitat. 
Intentem que sigui un espai participatiu on donem veu a les persones ateses dels serveis, als professionals i a les famílies per escoltar en primera persona les seves experiències i els èxits i dificultats d'aquell any. 

Per accedir a l'àrea de socis on trobareu penjats tots els documents que s'hauran de votar durant l'assemblea heu d'introduir una contrassenya que haureu rebut via butlletí electrònic. Si no ho heu rebut o teniu dificultats us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un correu a comunicacio@aalba.cat o trucant al 973 312 221.