Amb la teva col·laboració amb l'Associació Alba contribueixes a fer realitat els desitjos i il·lusions de més de 300 persones.

Amb la normativa fiscal vigent, la teva col·laboració té nous beneficis que queden recollits en el Reial Decret-Llei 17/2020, de 5 de maig, segons la qual les persones físiques o empreses tenen dret a deduir-se els donatius en la declaració de la renda o l'impost de societats*.

En fer la declaració et pots desgravar fins a un 80% de la teva col·laboració anual amb entitats sense fins lucratius segons l'import donat. Per això, de la teva butxaca acaba sortint una quantitat menor de la que aportes. Per exemple:

Calcula quant et costa la teva donació


Si ets soci o vols ser-ne, introdueix la quota i la periodicitat
Si has fet un donatiu o tens pensat de fer-lo, introdueix l'import
Total anual
Marca aquesta casella si portes 3 o més anys col·laborant amb l'Associcació Alba sense reduir la quantitat anual total.
Aportant a l'any 0,00
Et pots desgravar 0,00

T’animem a augmentar la teva aportació com a soci/a

Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
*Actualment, les persones físiques es poden desgravar el 80% del total de les aportacions anuals de menys de 150 €. Si superen els 150 €, la quantitat que els superi té una desgravació d’un 35% o inclús, si es porta 3 anys o més sense reduir la col·laboració amb una mateixa entitat, d’un 40%. El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%. Reial Decret-Llei 17/2020, de 5 de maig, que modifica els percentatges de desgravació per a persones físiques establerts a la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats no lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge.