Et volem donar les GRÀCIES per la teva col·laboració amb l'Associació Alba perquè contribueixes a fer realitat els desitjos i il·lusions de més de 300 persones.

Amb la normativa fiscal vigent, la teva col·laboració té nous beneficis que queden recollits en la Llei 29/2014, segons la qual les persones físiques o empreses tenen dret a deduir els donatius en la declaració de la renda o societats*.

En fer la declaració et tornen fins a un 75% de la teva col·laboració anual amb entitats benèfiques. Per això, de la teva butxaca surt una quantitat menor de la que aportes. Per exemple:

Calcula quant et costa la teva donació


Si eres socio o quieres serlo, introduce cuota y periodicidad
Si has hecho un donativo o piensas hacerlo, introduce el importe
Total anual
Marca esta casilla si llevas 3 o más años colaborando con la Asociación Alba y sin reducir la cantidad anual total.
Aportando al año 0,00
Hacienda te devolverá 0,00
De tu bolsillo solo saldrán   0,00

T’animem a augmentar la teva aportació com a soci/a

Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalidad: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimación: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinatarios: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Derechos: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Información adicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
*Actualment, les persones físiques es poden desgravar el 75% del total de les aportacions anuals de menys de 150 €. Si superen els 150 €, la quantitat que els superi té una desgravació d’un 30% o inclús, si es porta 3 anys o més sense reduir la col·laboració amb una mateixa entitat, d’un 35%. El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%. Llei 26/2014, per la qual les persones o empreses tenen dret a deduir els donatius en la declaració de renda o societats.