En què consisteix?

És una manera d'exercir la Responsabilitat Social amb l'establiment d'una aliança que té impacte en les persones, però també en l'empresa i en la pròpia entitat.

L'empresa col·labora en els nostres projectes amb una aportació anual per garantir la seva sostenibilitat, millorar els recursos que oferim i, en definitiva, per multiplicar les oportunitats per a les persones i fomentar un territori més inclusiu i compromès.

Des del Grup Alba oferim un reconeixement especial en forma de Segell de la Xarxa d'Empreses Sòcies que identifica la comunitat empresarial que en forma part. Aquest segell acredita la col·laboració de l'empresa amb les persones perquè puguin disposar dels suports necessaris per tenir una vida digna, inclusiva i el més autònoma possible.

Si desitges més informació, pots trucar-nos al 973 312 221  o escriure'ns a fundacio@aalba.cat
 

FES-TE EMPRESA SÒCIA

Accions efectuades al 2019

Gràcies a les aportacions de la Xarxa d'Empreses Sòcies hem pogut impulsar els següents projectes i adquirir nous recursos per millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones d'Alba, a l'hora que contribuïm a la sensibilització del territori.

Empreses sòcies

Avantatges de la col·laboració

Omple el formulari i fes-te empresa sòcia

Responsable: Grup Alba
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.

Notícies

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració