En què consisteix?

L'empresa estableix un compromís social per multiplicar les oportunitats per a les persones i per contribuir en la construcció d'un territori més inclusiu i compromès.

És una manera d'exercir la Responsabilitat Social amb l'establiment d'una aliança que té impacte en les persones, però també en l'empresa i en la pròpia entitat.

Amb una aportació anual a l'entitat, l'empresa col·labora de manera sostenible en els nostres projectes i en fer realitat els desitjos i il·lusions de les més de 300 persones que atenem.

Des del Grup Alba oferim a les empreses sòcies un reconeixement especial en obtenir un segell de la Xarxa d'Empreses Sòcies i establir així una comunitat empresarial que comparteix uns mateixos valors.

Aquest segell acredita la col·laboració de l'empresa amb les persones perquè puguin disposar dels suports necessaris per tenir una vida digna, inclusiva i el més autònoma possible.

Si desitges més informació, pots trucar-nos al 973 312 221  o escriure'ns a fundacio@aalba.cat
 

FES-TE EMPRESA SÒCIA

Accions efectuades al 2019

Gràcies a les aportacions de la Xarxa d'Empreses Sòcies hem pogut impulsar els següents projectes i adquirir nous recursos per millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones d'Alba, a l'hora que contribuïm a la sensibilització del territori.

  • Nova grua per millorar la seguretat i la comoditat dels infants amb mobilitat reduïda i que alhora evita lesions en els professionals de l'Escola Santa Maria de l'Alba.

  • Nova grua bipedestadora per a la Llar Alba que facilita el desplaçament i la mobilitat de la persona per dur a terme suports i cures que necessita en el seu dia a dia de forma còmoda i segura.

Empreses sòcies

Avantatges de la col·laboració

Omple el formulari i fes-te empresa sòcia

Responsable: Grup Alba
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.

Notícies

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració galetes