Des del Restaurant el Gat, un projecte del Grup Alba situat a Tàrrega que dona ocupació a persones amb discapacitat i en risc d'exclusió, us porta una nova proposta de menjar per emportar saludable, equilibrada i que es pot menjar a qualsevol hora del dia. Adaptem el famós Poke Hawaià als productes i ingredients de la nostra terra. Una fusió de gustos i sabors que t'encantarà i et donarà l'energia que necessites per afrontar el dia!
POKE BOWLS FREDS
Sense resultats
POKE BOWLS CALENTS
Sense resultats

LES CREMES

CREMA DE PORROS

CREMA DE PORROS

Crema de porros amb pa torrat. Ref. CREMA DE PORROS
Restaurant El Gat
Estoc: En Stock En Stock
Nou!
CREMA DE CARABASSA

CREMA DE CARABASSA

Crema de carabassa amb pipes de carabassa. Ref. CREMA DE CARABASSA
Restaurant El Gat
Estoc: En Stock En Stock

LES POSTRES CASOLANES

Nou!
BROWNIE XOCOLATA

BROWNIE XOCOLATA

Brownie de xocolata casolà. Ref. BROWNIE XOCOLATA
Restaurant El Gat
Estoc: En Stock En Stock
IOGURT NATURAL

IOGURT NATURAL

Iogurt natural de La Lleteria de Talma Garrigues amb encenalls de galetes El Rosal. Ref. IOGURT NATURAL AMB ENCENALLS
Restaurant El Gat
Estoc: En Stock En Stock
GOT DE FRUITA

GOT DE FRUITA

Macedònia de fruites de temporada. Aquest producte pot variar en funció de la fruita de temporada. Ref. GOT DE FRUITA
Restaurant El Gat
Estoc: En Stock En Stock

Mostrant del 1 al 3 de 3
Nou!
BROWNIE XOCOLATA

BROWNIE XOCOLATA

Brownie de xocolata casolà. Ref. BROWNIE XOCOLATA
Restaurant El Gat
Estoc: En Stock En Stock
IOGURT NATURAL

IOGURT NATURAL

Iogurt natural de La Lleteria de Talma Garrigues amb encenalls de galetes El Rosal. Ref. IOGURT NATURAL AMB ENCENALLS
Restaurant El Gat
Estoc: En Stock En Stock
GOT DE FRUITA

GOT DE FRUITA

Macedònia de fruites de temporada. Aquest producte pot variar en funció de la fruita de temporada. Ref. GOT DE FRUITA
Restaurant El Gat
Estoc: En Stock En Stock
Mostrant del 1 al 3 de 3

Saps què és un poke bowl?


Es tracta d'un plat originari de Hawai que menjaven els pescadors, en el que inicialment es barrejava peix cru, generalment tonyina, amb diferents elements frescos com algues, alvocat, cogombre, ceba i sèsam, i se servia en un bol acompanyat d'arròs i alguna salsa. Un plat que s'ha fet famós per les seves propietats saludables, el seu extraordinari sabor i el seu preu assequible

Des del Restaurant El Gat us oferim una proposta que fusiona la idea original hawaiana amb productes del territori de Ponent i català perquè t'aporti l'energia saludable que necessites per afrontar la segona part del dia. Prova'ls i diga'ns què t'ha semblat!


Cada setmana un nou poke! 

Com es prepara un poke?


El poke bowl és un plat basat en carbohidrats, proteïnes i vitamines minerals. Cada poke conté 4 elements:

La base de carbohidrats
Utilitzem arròs de diferents tipus, blat tendre, cus cus o quinoa per fer la base del plat i el preparem de forma tradicional o bé marinat. 

La proteïna
El peix és l'ingredient estrella del plat. Normalment s'utilitza tonyina o salmó marinat a daus, però també algun altre tipus de peix, pollastre o ou per a les persones vegetarianes. Son productes frescos que treballem cuits o marinats per potenciar-ne el gust.

Els minerals
Els minerals ens els aporten les fruites i les verdures, és a dir els toppings que afegim al poke. Solen ser ingredients frescos que complementin el plat: alvocat, ceba, algues, cogombre, bròquil, etc.

La salsa
Per últim hi afegim la salsa o vinagreta per potenciar-ne el gust. Normalment amanim els nostres pokes amb salses de soja, teriyaki, llavors de sèsam o chia o bé amb vinagretes més tradicionals en funció dels ingredients que porti el poke. 

El resultat és un plat complert, equilibrat que t'omplirà d'energia!

 


CONTACTE:     Avd. Onze de Setembre s/n, 25300 Tàrrega         |          Telèfon: 973 314 299         |          restaurantelgat@aalba.cat         |          Comandes de dilluns a divendres de 8.00h a 12.30h.