Tornar

Arrugats xocolata

Ref. RS630
0.25/5 2 Opinions
Estoc: En Stock En Stock
Preu: 4,50 €
( IVA Inclòs )
Arrugats de xocolata artesans fets a mà, d'un en un, elaborats a l'obrador El Rosal de Tàrrega des de 1920 amb ingredients de qualitat i proximitat. Contingut: 15 unitats.
El Rosal Marca: El Rosal
  • IVA inclòs
  • Contacte (+34) 973 312 221

 

ARRUGATS XOCOLATA

Arrugats amb xocolata artesans elaborats a l'obrador El Rosal de Tàrrega. Des de 1920 es fa servir la mateixa fórmula amb ingredients de qualitat i de proximitat. Fets a mà, d'un en un, fent servir un procés lent i meticulós que garanteix l'excel·lència de cadascuna de les nostres galetes.

  • Ingredients: Aigua, farina de blat, sucre, cobertura de cacau (20%) [pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent (lecitina de soja)], ous frescos, mantega, oli vegetal (girasol), aroma de vanil·lina, sal i antioxidant natural (E306). Cacau mínim xocolata: 64,5%.
  • Pes: 125 gr
  • Contingut: 15 unitats

 

LA HISTÒRIA DELS ARRUGATS: COM UN PETIT FRACÀS POT ESDEVENIR UN ÈXIT!

En Lluís, una persona de l'obrador amb especials dificultats, intentava fer neules però no li sortien i les deixava arrugades en una safata. Les persones de l'obrador se les menjaven i les trobaven molt bones! Finalment van decidir comercialitzar aquelles galetes arrugades i afegir-li xocolata per sobre. Eren cruixents i estaven boníssimes! Avui en dia és un 70% de la producció! La invenció dels Arrugats és un clar exemple d'innovació i de com les coses imperfecte a vegades poden ser extraordinàries!

 

EL NOSTRE PETIT OBRADOR.

El petit obrador d'El Rosal va ser fundat l'any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la fórmula, gaurdada gelosament, el seu procés i els seus ingredients de qualitat.

L'any 2001 l'obrador passa a mans de l'Associació Alba amb l'objectiu de generar ocupació a persones amb especials dificultats. L'entitat inicia un procés d'aprenentatge per conèixer el procés d'elaboració artesà fent servir la mateixa fórmula centenària i rellança la marca i el producte des d'un nou obrador amb valor social.

Compra no verificada
Valoració:
Qualitat/Preu:
En resposta a l'anterior opinió: Benvolgut, En primer lloc gràcies per fer-nos arribar la teva preocupació i dir-te que no som indiferents a aquest tema. Estem treballant actualment amb una experta de la Universitat de Lleida, realitzant proves a l'obrador per a poder substituir i eliminar aquest component, malgrat que proporcionalment la quantitat que fem servir actualment és mínima. Les proves que estem realitzant necessiten un cert temps per a poder veure si el canvi afecta en el gust, el manipulat i la conservació de la galeta, però els primers resultats obtinguts són molt satisfactoris. Com dius, per la nostra filosofia i per ser coherents amb el nostre projecte estem posant tots els nostres esforços en aquesta línia i molt aviat us ho podrem comunicar. Si necessites més informació al respecte et pots posar en contacte amb nosaltres a elrosal@aalba.cat Moltes gràcies.
Recomanaria la seva compra?
Compra no verificada
Valoració:
Qualitat/Preu:
Benvolgut Sr. Ahumada, perquè diuen a la seva web que nomes fan servir ingredients de proximitat i de primera qualitat?. L'Oli de Palma es de proximitat?, es un producte de producció ètica i responsable?. No enganyin siusplau i plantegin-se la possibilitat de fer servir productes realment de proximitat i que no suposin un greuge per les comunitats que en patèixen les consequències. De veritat reflexionin. M'estic plantejant una campanya per fer-ho saber als consumidors. Un ex-consumidor.
Pros: Finalitat socials
Contres: No diuen la veritat
Recomanaria la seva compra? No