Tornar

Arrugats xocolata i praliné

Ref. RS636
Estoc: En Stock En Stock
Preu: €6,95
( IVA Inclòs )
Arrugats artesans de xocolata i praliné fets a mà, d'un en un, elaborats a l'obrador El Rosal de Tàrrega des de 1920 amb ingredients de qualitat i proximitat. Contingut: 15 unitats
El Rosal Marca: El Rosal
  • IVA inclòs
  • Contacte (+34) 973 312 221

 

ARRUGATS

Arrugats artesans de xocolata i praliné elaborats a l'obrador El Rosal de Tàrrega. Des de 1920 es fa servir la mateixa fórmula amb ingredients de qualitat i de proximitat. Fets a mà, d'un en un, fent servir un procés lent i meticulós que garanteix l'excel·lència de cadascuna de les nostres galetes.

  • Ingredients:  xocolata farcida de praliné: Aigua, farina de blat, 38% farcit praliné [sucre, ametlla, avellana, emulgent (lecitina de girasol)] sucre, cobertura de cacau (12%) [pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent (lecitina de soja)], ous frescos, mantega, oli vegetal (girasol), aroma de vanil·lina, sal i antioxidant natural (E306). Cacau mínim a la xocolata: 64,5%
  • Pes: 125 gr
  • Contingut: 15 unitats

 

LA HISTÒRIA DELS ARRUGATS: COM UN PETIT FRACÀS POT ESDEVENIR UN ÈXIT!

En Lluís, una persona de l'obrador amb especials dificultats, intentava fer neules però no li sortien i les deixava arrugades en una safata. Les persones de l'obrador se les menjaven i les trobaven molt bones! Finalment van decidir comercialitzar aquelles galetes arrugades i afegir-li xocolata per sobre. Eren cruixents i estaven boníssimes! Avui en dia és un 70% de la producció! La invenció dels Arrugats és un clar exemple d'innovació i de com les coses imperfecte a vegades poden ser extraordinàries!

 

EL NOSTRE PETIT OBRADOR.

El petit obrador d'El Rosal va ser fundat l'any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la fórmula, gaurdada gelosament, el seu procés i els seus ingredients de qualitat.

L'any 2001 l'obrador passa a mans de l'Associació Alba amb l'objectiu de generar ocupació a persones amb especials dificultats. L'entitat inicia un procés d'aprenentatge per conèixer el procés d'elaboració artesà fent servir la mateixa fórmula centenària i rellança la marca i el producte des d'un nou obrador amb valor social.