Us presentem la nova proposta del Restaurant El Gat per emportar i per portar a domicili. Una proposta saludable, fresca i adaptada amb productes del territori lleidatà i català.
Sin resultados
Sin resultados
Sin resultados
Sin resultados
Saps què és un poke bowl?

Es tracta d'un plat originari de Hawai, en el que inicialment es barrejava peix cru, generalment tonyina, amb diferents elements frescos com algues, alvocat, cogombre, ceba i sèsam, i se servia en un bol acompanyat d'arròs i alguna salsa. Actualment existeixen moltes varietats i infinites combinacions de poke bowls. Des del Restaurant El Gat us oferim una proposta que fusiona la idea original amb productes de temporada del territori de Ponent i català. El poke bowl és un plat saludable, nutritiu i equilibrat i intentem que sempre contingui carbohidrats (amb l'arròs, el cus cus, la quinoa, etc), proteïnes (amb el peix o la carn) i les vitamines minerals de les fruites i les verdures. 

T'ha agradat la nostra proposta? Prova'ls i diga'ns què t'ha semblat!

Cada setmana un poke bowl! 

Com es prepara un poke?


El poke bowl és un plat basat en carbohidrats, proteïnes i vitamines minerals. Cada poke conté 4 elements:

La base de carbohidrats
Utilitzem arròs de diferents tipus, blat tendre, cus cus o quinoa per fer la base del plat i el preparem de forma tradicional o bé marinat. 

La proteïna
El peix és l'ingredient estrella del plat. Normalment s'utilitza tonyina o salmó marinat a daus, però també algun altre tipus de peix, pollastre o ou per a les persones vegetarianes. Son productes frescos que treballem cuits o marinats per potenciar-ne el gust.

Els minerals
Els minerals ens els aporten les fruites i les verdures, és a dir els toppings que afegim al poke. Solen ser ingredients frescos que complementin el plat: alvocat, ceba, algues, cogombre, bròquil, etc.

La salsa
Per últim hi afegim la salsa o vinagreta per potenciar-ne el gust. Normalment amanim els nostres pokes amb salses de soja, teriyaki, llavors de sèsam o chia o bé amb vinagretes més tradicionals en funció dels ingredients que porti el poke. 

El resultat és un plat complert, equilibrat que t'omplirà d'energia!

 
Contacte:    Avd. Onze de Setembre s/n, 25300 Tàrrega         |          Telèfon: 973 314 299         |          restaurantelgat@aalba.cat         |          Comandes de dilluns a divendres de 8.00h a 12.30h.