Ha arribat el moment que junts contribuïm a sembrar oportunitats i a escampar les llavors de la il·lusió!

Aquest any a través d’aquests lots de Nadal gaudiràs d’uns productes increïbles elaborats amb amor, passió i respecte per la feina ben feta i per les persones.
Cadascun dels productes que hi trobaràs són el fruit d'un projecte que s'ha regat a consciència.
D’una llavor que es va plantar amb la voluntat de canviar el món i que aposta pel territori, per una elaboració artesana i de qualitat.
A més, molts d’aquests projectes generen un impacte social donant feina a persones vulnerables, amb discapacitat o risc d'exclusió.  


 
 MENÚ DE LA BOTIGA

Mostrant del 1 al 1 de 1
Nou!
CAIXA GRAN SEMBREM OPORTUNITATS + CÀPSULA DE LLAVORS

CAIXA GRAN SEMBREM OPORTUNITATS + CÀPSULA DE LLAVORS

Caixa de cartró craft amb nansa de corda de color verd. Estampat davant i darrere amb una frase en català i l'altre en castellà (SEMBREM OPORTUNITATS - SEMBRAMOS OPORTUNIDADES).

A dins està estampada amb un disseny de color verd i porta enganxada una càpsula amb llavors recuperades del Pallars Jussà, un projecte d'agricultura social que impulsa la cooperativa Alba Jussà. Per a més informació www.albajussa.cat

Mides de la caixa: 33'5cm llarg x 44cm ample x 12,5cm alt (espai útil)
Capacitat de 5 ampolles. 

Ref. R0004
Estoc: En Stock
Mostrant del 1 al 1 de 1
Com arribarà el teu lot?

Aquest any hem dissenyat una caixa de cartró amb nansa de corda amb un missatge en dos idiomes: català i castellà. Promovem un packaging respectuós amb el medi ambient amb caixes reciclables, impressió sense tractaments i amb zero plàstics. Fem servir malles protectores de cartró i viruta de paper per separar i protegir les ampolles i els productes de dins dels lots. A més hem inclòs una targeta que informa del valor afegit dels nostres lots i convida a través d'un codi QR a descobrir com el receptor pot contribuir a deixar empremta. 
 

Dins de cada caixa, hi trobarem una petita càpsula de llavors del projecte Llavors d'Oportunitats, pequè junts poguem fer crèixer oportunitats!

El projecte darrera Llavors d'Oportunitats

Llavors d’Oportunitats és un projecte d’agricultura social impulsat per la cooperativa Alba Jussà, en col.laboració amb l'associació Salvatgines i Eixarcolant, al 2019 amb l'objectiu de recuperar i preservar les llavors de varietats d'horta cultivades en petits horts particulars pels padrins i padrines del Pallars Jussà.

A partir d'aquest projecte de treball amb la terra promovem la inserció laboral de persones vulnerables amb dificultat d'accés al treball o en risc d'exclusió, i les acompanyem perquè assoleixin els seus desitjos i il·lusions amb una visió inclusiva i comunitària.

Condicions especials per a comandes superiors a 20 lots.

Si ets una empresa i vols fer una comanda de més de 20 lots descarrega't el nostre catàleg i informa't dels avantatges i les condicions que pots escollir. 

Descarrega't el catàleg


1) Personalització
A partir de 20 lots t'oferim la possibilitat de:

  • Personalitzar els lots amb els productes que més t'agradin i fes-te'ls al teu gust.
  • Personalitzar els lots incloent una targeta amb un missatge i el teu logotip.
  • Personalitzar els lots amb productes vegans i sense gluten.

2) Enviaments i transport
Enviem a tot el territori català i espanyol. 
  • Per a comandes superiors a 20 lots el cost de l'enviament és gratuït si s'envia a una mateixa adreça.
  • Per enviar els lots a diferents domicilis i adreces hi ha un cost d'enviament per a cada lot.

3) Comunicació interna per a empreses
Hem confeccionat un document intern per tal que les empreses puguin fer arribar als seus treballadors el valor afegit que amaguen els nostres lots i l'aposta que han fet com a empresa.
 

 


  botiga@aalba.cat  /  607 217 183 de 9.00h a 18.00h     Pagament segur amb targeta o PayPal     Seguiment comanda     Enviaments a tota Espanya      FAQS


Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d'un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, comerciant, Titular de la targeta, o targetes. Està completament prohibida la venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys.