MENÚ DE LA BOTIGA


SUMEM TALENTS

El Rosal suma esforços amb entitats socials com l'Olivera, Casa Dalmases i Alba Jussà per fer Lots de Nadal amb impacte social.


 

 


SABOR AMB VALOR

Aquest Nadal uneix-te a la revolució gastronòmica amb impacte!

Oh my lot! Neix amb l'objectiu de promoure l'economia social i solidària mitjançant la venda de lots gastronòmics que contenen lots gastronòmics que contenen productes artesans fets per col·lectius vulnerables. Sumant esforços de les entitats i projectes. El Rosal, Casa Dalmases, l'Olivera i Alba Jussà, que som diverses entitats sense ànim de lucre que elaborem productes gastronòmics de qualitat i artesans, únics i saborosos. A través d'aquesta activitat generem una feina digna per persones en situació de vulnerabilitat. 

 

 
 

CONDICIONS ESPECIALS PER A EMPRESES
Per comandes superiors a 20 lots, t'oferim la possibilitat de personalització i enviament gratuït.


1) Personalització
A partir de 20 lots t'oferim la possibilitat de:
- Personalitzar els lots amb productes que més t'agradin i fer-los al teu gust. 
- Personalitzar els lots afegint-hi una targeta amb un missatge i el teu logotip.
- Personalitzar els lots amb productes vegans i sense gluten.

2) Enviaments i transport
Enviem a tot el territori català i espanyol.
Per a comandes superiors a 20 lots els costos d'enviament són gratuïts a una mateixa adreça.
En cas de voler enviar cada lot en una adreça diferent, hi haurà un cost d'enviament de cada lot per separat.

3) Comunicació interna per a empreses
Hem confeccionat un document intern perquè les empreses puguin fer arribar als seus treballadors el valor afegit que tenen aquests lots de Nadal.
 

 

 


  botiga@aalba.cat  /  607 217 183 de 9.00h a 18.00h     Pagament segur amb targeta o PayPal     Seguiment comanda     Enviaments a tota Espanya      FAQS


Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d'un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, comerciant, Titular de la targeta, o targetes. Està completament prohibida la venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys.