x

Comptem amb una cuina central totalment equipada per garantir la seguretat alimentària i el benestar dels professionals. L’espai està organitzat en tres àrees principals:

Zona de cuina → On es fan totes les coccions i elaboracions dels menús.
Sala freda → Espai dedicat a la preparació prèvia d’aliments com verdures i hortalisses, garantint-ne la neteja i seguretat.
Zona d’emmagatzematge → Inclou una zona de productes secs i una àrea de conservació en fred, amb neveres de grans dimensions on els aliments es mantenen etiquetats i en condicions òptimes fins a la seva preparació.

Assessorament nutricional i dietes especials

Per garantir la qualitat nutricional i la seguretat alimentària, treballem des del 2016 amb l’equip de dietistes i assessors gastronòmics d’AGAR Assessorament, que ens ajuden a planificar i valorar mensualment els menús. 

Gestió de dietes especials → Fem un seguiment exhaustiu de les dietes adaptades per al·lèrgies, intoleràncies o necessitats específiques, ajustant els menús segons les recomanacions mèdiques. Quan és necessari, es fan entrevistes personalitzades amb les famílies per garantir una alimentació totalment adaptada.

Control nutricional → Amb el suport d’AGAR, hem implantat un programa de gestió informàtica per al seguiment de la qualitat nutricional i la seguretat alimentària.

Las personas están en el centro de toda nuestra acción. Detrás de cada cifra, hay una persona única.

0
x
0
0
x

¿Tienes alguna duda?

Escríbenos y nos pondremos en contacto lo antes posible.

Contacte

Telèfon: 973 312 221

Correu electrònic: info@aalba.cat

 Web: www.aalba.cat

Si busques un servei de cuina de qualitat, proper i flexible, contacta amb nosaltres i t’informarem sobre les opcions disponibles per al teu col·lectiu.