Airecel i Ondara Sió realitzen tallers d’art terapèutic.

“El Cos –  El territori on habito” és el nom dels tallers d’art terapèutic organitzats per Airecel i Ondara Sió i conduïts per Alba Torres, artista i art-terapeuta transdisciplinar. Aquest taller s’estructura en una part més íntima i d’introspecció d’un mateix, i d’una part més grupal on es comparteixen les idees i emocions on finalment es realitza una obra grupal.

L’art terapèutic o l’artteràpia és una pràctica utilitzada normalment en malalties mentals que permet a la persona expressar les seves emocions mitjançant l’elaboració d’una obra artística. Aquesta pràctica es basa en la idea de plasmar en una obra el món intern de la persona.

Aquest taller, destinat a persones d’Airecel i d’Ondara Sió, té un triple benefici per la persona: fer-la coneixedora del seu cos i de les seves emocions; potenciar la seva creativitat; i generar confiança, suport i diàleg gràcies al treball grupal.

“Creiem que és molt important realitzar activitats i tallers que ajudi a les persones a descobrir les seves emocions i els hi doni l’oportunitat d’expressar-se artísticament. Estem molt contents amb aquesta iniciativa i no descartem repetir-ho ven aviat”, explica la coordinadora d’Airecel. 

Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración