Organitzem el primer torneig provincial de Bocce a Tàrrega.
  • Un total de 16 entitats de la província de Lleida s’han congregat en aquesta jornada esportiva.
  • L’objectiu principal d’aquesta trobada ha estat apropar i donar a conèixer el Bocce, esport que es practica a l’Associació des de principis d’any, a la resta d’entitats participants.
L’Associació Alba organitza la primera trobada de Bocce a la província de Lleida. Aproximadament unes 160 persones, d’un total de 16 entitats, entre monitors, participants i voluntaris, han format part d’aquesta primera jornada esportiva, què ha tingut lloc a Tàrrega aquest matí. El Bocce és un esport que s’assembla molt a la petanca, però poc practicat i conegut a Catalunya.

L’objectiu, d’aquest campionat provincial organitzat per l’Associació Alba, és apropar el Bocce a la resta d’entitats, ja que moltes d’elles, no havien practicat mai aquest esport. En la trobada, a part de practicar el Bocce, s’han realitzat activitats paral·leles per treballar alguns aspectes d’aquest esport, com la punteria, l’estratègia o l’equilibri.

El Bocce es va introduir a l’Associació Alba a principis d’aquest any, arran de participar en el projecte europeu Sport Together, Active Forever, impulsat per la Unió Europea – Erasmus +. El Bocce és un esport molt inclusiu, ja que el poden practicar persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda, i permet treballar aspectes com l’autoestima o la cooperació. Així ho explica Anna Balp, responsable del Club Alba.  “El Bocce fomenta la companyonia, és un esport cooperatiu. També permet afinar la punteria o millorar l’autoestima dels jugadors”

Les trobades ocupacionals, com la que s’ha produït aquest dijous, serveixen com a espai d’interrelació entre usuaris de diferents centres de la província de Lleida. L’objectiu d’aquestes trobades és realitzar alguna activitat que fomenti pràctiques de vida saludable, en aquest cas la pràctica esportiva.

L’Associació Alba també organitzarà una trobada internacional de Bocce el Maig del 2019, amb la participació d’una entitat Letona i Romanesa.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración