#rosesxabraçades

El Grup Alba i l'obrador de galetes El Rosal impulsen la campanya: #rosesxabraçades per la setmana de Sant Jordi. 
 

Regalem un moment dolç a les persones més vulnerables i que estan lluitant per a tu al peu del canó, endolcim el confinament de les persones que estan soles i fem que el Sant Jordi 2020 sigui un dia ple d’amor i d'abraçades. Com? Volem fer arribar roses a aquelles persones que més ho necessiten i a aquelles que estan treballant per sortir d'aquesta crisi global. Volem que cada rosa sigui una abraçada que segurament li voldries donar, però que no pots. Per donar les gràcies, per donar-li ànims. 

Et proposem que enviïs una rosa fent el teu donatiu i nosaltres la farem arribar a diferents hospitals, CAP's, residències i Centres d’Emergències de Catalunya durant la setmana de Sant Jordi. De cada lliurament farem una foto i la compartirem a través de les nostres xarxes socials perquè sapigueu a on les hem repartit. 

Som-hi! 
En aquest espai penjarem les fotografies i els vídeos del moment en què lliurem les roses i les abraçades a les persones receptores de la nostra campanya: residències de gent gran, Centres de Salut, Hospitals o serveis i entitats d'atenció a les persones. L'equip de galeteres de El Rosal us donen les gràcies per participar en aquesta iniciativa i us regalen, encara que sigui a distància, la vostra rosa per haver col·laborat!

 

Vols enviar la rosa a algú en concret i que la rebi a casa durant la setmana de Sant Jordi?

Compra-la a través de la botiga online. Endolceix el teu Sant Jordi. #quedatacasa 
Sin resultados