Moltes gràcies!

T'has inscrit correctament al Festival Sardines&Marinada 2021. Rebràs un correu electrònic de confirmació amb els detalls de la teva reserva.

Per a qualsevol dubte contacta per email a amics@aalba.cat per telèfon al 600 557 361 (whatsapp i trucades).

9a edició Festival Sardines & Marinada


El Festival solidari Sardines i Marinada arriba aquest any a la 9a edició després d'un any d'aturada degut a la pandèmia. Aquest festival està gestionat i impulsat pels AMICS, així és com anomenem a les persones voluntàries del Grup Alba. Aconseguim implicar professionals, famílies i persones vinculades a l'entitat i ciutadania en una festa inclusiva als jardins de l'entitat amb sopar a la fresca i música en directe. Una festa familiar que ha aconseguit apropar l'entitat a la ciutadania i posar en valor al força del voluntariat per crear conjuntament una festa de tots i per a tots.

El Sardines & Marinada ens permet unir els diferents projectes de voluntariat fent participar els joves del programa de voluntariat; els joves dels camps de treball que també gestionem durant l'estiu; persones que al llarg de l'any han tingut alguna relació amb nosaltres i empreses que volen i tenen ganes de col·laborar amb la festa. 

Els beneficis obtinguts del sopar i la barra es destinen cada any a algun projecte per les persones de l'entitat.