Atenció: La reserva es fa per grups de taules i cal escollir també, a través del formulari, el menú del sopar. Aquest sistema de reserves ens permet optimitzar al màxim l'espai del jardí amb les taules de què disposem que són de 4 i de 6 places, i controlar també la disposició de les taules per garantir que es compleixin les distàncies.
En el cas dels infants que tinguin edat d'ocupar cadira hi ha opció de no fer menú (som conscients que alguns sopen abans o no tenen tanta gana), però sí que hi ha un cost mínim per l'entrada ja que estarà ocupant cadira. D'aquesta manera garantim, en un any d'aforament limitat, cobrir els costos mínims del festival i destinar una part al projecte solidari. En cas que sigueu un nombre imparell de persones podeu adquirir també aquesta entrada d'infant sense menú de 3€ per acabar d'ocupar tota la taula.

Indiqueu primer el nombre de persones de la taula...

Responsable: Associació Alba - Amics
Finalitat: Inscripció al Festival Sardines i Marinada.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.