El COVID-19 és la malaltia infecciosa causada pel coronavirus que s'ha descobert més recentment. Tant el nou virus com la malaltia eren desconeguts abans que esclatés el brot a Wuhan (Xina) al desembre de 2019.

Hi ha diverses mesures de prevenció per reduir la probabilitat de contraure o de contagiar la COVID-19:

  • Renteu-vos bé les mans i amb freqüència usant un desinfectant a base d'alcohol o amb aigua i sabó seguint les instruccions del rentat de mans.
  • Quan esternudem o tossim hem de tapar-nos la boca amb el colze o un mocador d'un sol ús. Mai tapar-se la boca amb la mà: podríem contagiar altres persones quan els donem la mà o toquem coses.
  • Mantingueu una distància mínima de seguretat d’un metre i mig entre persones.
  • Eviteu tocar-vos els ulls, el nas i la boca.
  • Si tens febre, tos i dificultat per respirar, truca al 061.
  • Manteniu-vos informats sobre les últimes novetats en relació amb la COVID-19 i seguiu els consells de les autoritats sanitàries sobre la forma de protegir-se i evitar la propagació del virus.
  • Evita els desplaçaments i queda't a casa.

El Butlletí oficial de l'Estat ha publicat una instrucció del Ministeri de Sanitat que permet expressament les sortides del domicili per motius terapèutics per a les persones amb discapacitat intel·lectual, TEA o Trastorns de Conducta

Es recomana que la persona porti a les seves sortides terapèutiques el certificat de discapacitat o la prescripció d'un professional sanitari o social. 

Dincat, la federació d'entitats de la discapacitat intel·lectual ha fet una sèrie de recomanacions en lectura fàcil sobre les sortides terapèutiques. Les podeu llegir aquí.

Podrás escoger durante el proceso de compra la posibilidad de recoger tu pedido a la recepción de las instalaciones del Grupo Alba, situadas en la Avenida Onze de setembre s / n de Tàrrega, Lleida. (VER MAPA)

- Una vez esté preparado el pedido, recibirás un correo electrónico informándote que ya la puedes pasar a recoger dentro del horario de lunes a jueves de 8h a 18h y los viernes de 8h a 17:00h.
- Es importante que lleves el número de pedido para facilitar su recogida.