Sí, selecciona l'opció Donació o Enviar diners, introdueix el codi 00978, tecleja l'import que vols donar i envia el teu donatiu. Si vols desgravar la teva aportació, envia'ns un correu a  comunicacio@aalba.cat  amb l'assumpte "Pagament Bizum", les teves dades fiscals (nom i cognoms, DNI/NIF/NIE, adreça postal), correu electrònic, telèfon mòbil des del que has fet el Bizum i l'import donat.

Els donatius obtinguts amb la campanya es destinen a finançar un trimestre d’Equinoteràpia per a tot l’alumnat de l'Escola Alba.


 


Si no aconseguim arribar als 5.500 €, els diners que es recaptin serviran per poder abaratir el cost de la sessió per a cada alumne/a, la qual cosa permetrà que més famílies puguin assumir aquesta despesa i que els seus fills/es puguin gaudir d'aquesta activitat.

 


 


Sí. Et pots desgravar fins el 80% dels primers 150 € de donatiu, i fins el 35% de l'import restant que superi aquests 150€.
 


 

Debajo del módulo de donación, encontrarás los iconos de las redes sociales donde puedes compartir tu campaña con el hashtag #RespiraPorIndia.  Automáticamente se vinculará a tu campaña para que tus familiares y amigos puedan donar a tu iniciativa solidaria.

En esta carpeta tienes materiales que te pueden ayudar a difundirlo: un WhatsApp, post para las redes sociales, fotografías, un email para animar a tus contactos a donar.