L'Associació Alba s'inspira per a crear el seu nom marc estratègic

El 2012 l'Associació Alba va el·laborar el seu marc estratègic "Alba i les persones" basat en sis eixos estratègics que havien de guiar el nostre treball fins al 2016. Aquest marc es concretava en els següents punts:

  • La sostenibilitat econòmica i financera
  • Les persones i la seva qualitat de vida
  • Les famílies, el nostre puntal
  • Ser referent al territori i aconseguir una ciutadania compromesa
  • Model autogestionat, organització eficient

Per tal d'evaluar i veure els reptes assolits hem fet un seguiment del pla de treball de cada un dels eixos que hem resumit i  recollit en aquest vídeo:

 

 

Un procés d'el·laboració participatiu i inclusiu

Actualment, l'Associació Alba es troba immersa en la creació del seu nou marc estratègic amb un procès anomenat "Inspira". La primera acció realitzada ha estat un cicle de 3 xerrades - obertes a altres entitats i a la ciutadania - sobre reptes de futur de les entitats que es va centrar en les temàtiques de: noves tecnologies, responsabilitat social i drets de les persones i on es van convidar experts del sector per tal de donar una visió que després pogués servir a les persones assistents a definir objectius de futur de l'entiat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración