Organitzem el 1r concurs solidari Sàpiens a La Segarra

Des del Centre Ocupacional l' Espígol de Cervera organitzem el concurs Sàpiens el proper 14 de gener al Casal Cívic de Cervera. Es tracta d'un concurs de preguntes variades amb l'objectiu de recaptar fons per al nostre centre i per a la ONG pro-persones refugiades que els inscrits escullin. Les persones s'hi apunten per equips d'entre 5 i 8 persones per un cost de 10 euros on s'inclou el sopar.

A través d'unes 20 proves temàtiques basades en diferents preguntes i en un entorn audivisual, es posa a prova les habilitats, l'agilitat mental i física i els coneixements d'actualitat, cinema, geografia, història o música dels participants. Una forma divertida i diferent d'ajudar.

El Sàpiens no genera costos i tothom hi col·labora de forma desinteressada per això, l'import íntegre de la recaptació arriba totalment als projectes escollits. En aquesta edició, els diners aconseguits es destinaran de forma conjunta entre l'Espígol i el projecte d'ajuda a les persones refugiades que s'esculleixi entre els mateixos participants.

Les inscripcions estan obertes a tothom. Per fer-ho, cal escriure un correu a sapiensthegame@gmail.com dient el nom del cap de colla, nom de pila del grup i quantes persones hi participen. Es pagarà el mateix dia 14 de gener.

Què és el Sàpiens?

El Sàpiens és, per sobre de tot, un joc. Un joc audiovisual per equips on demostrar coneixements i habilitats. Una iniciativa que va néixer a Cabrils fa més de vuit anys i ja ha celebrat edicions a altres ciutats com Barcelona, Reus, Vilassar de Dalt, etc i aquesta serà la primera vegada que és realita a Ponent. Aquest concurs sempre destina els diners a una acció solidària i sempre és acollit per una entitat local sense ànim de lucre.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración