EL CONCURS SOLIDARI SÀPIENS RECAPTA 1.700€ EN BENEFICI DEL CENTRE OCUPACIONAL ESPÍGOL I DE L'ONG ACCIÓ PLANETÀRIA.

Es van recaptar 1.700€ que es repartien a parts iguals entre el Centre Espígol de Cervera de l'Associació Alba, organitzadors de la vetllada, i la ONG de refugiats Acció Planetària.

170 persones van participar dissabte passat al concurs solidari Sapiens una iniciativa solidària que ja s'ha realitzat en altres poblacions de Catalunya i que era la primera vegada que s'organitzava a Ponent. Els participants, dividits en 24 equips, van demostrar els seus coneixements i habilitats sobre temàtiques diverses totes elles relacionades amb la situació dels refugiats al món.

Els guanyadors d'aquesta edició va ser l'equip cerverí dels Noctàmbuls. En total es van recaptar 1.700€ que es repartien a parts iguals entre el Centre Espígol de Cervera de l'Associació Alba, organitzadors de la vetllada, i la ONG de refugiats Acció Planetària .

Des del Centre Ocupacional de Cervera, estan molt contents del bon ambient i de la bona rebuda que ha tingut aquesta iniciativa solidària pionera a Cervera i no descarten realitzar altres accions pròximament.

L'acte, que es va dur a terme al centre cívic de Cervera, va destacar per l'ambient festiu dels equips participants que van animar la trobada amb els seus complements i vestimentes d'equip.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración