UN LLIT ARTICULAT PER AL JOAN

L'Associació Alba - Fundació Alba Futur es suma al Giving Tuesday, un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el 27 de novembre, a celebrar l’acció de donar. Col·labora amb el Giving Tuesday de l'Associació Alba - Fundació Alba Futur i descobreix la inigualable sensació de donar! 

Coneix el nostre projecte pel Giving Tuesday: un llit articulat per al Joan.

El Joan està envellint prematurament degut a la seva malaltia i aquest procés li suposa la pèrdua de les seves capacitats físiques i cognitives i el requeriment d’alts nivells de suport.

Com ell, algunes de les més de 300 persones que atenem des de l'Associació Alba estan envellint i, per això, hem engegat el projecte En(be)lliment actiu per donar resposta a les seves necessitats. La nostra actuació es centra en adaptar els espais de les nostres residències amb material adaptat per facilitar tant la qualitat de vida d'aquestes persones com el benestar laboral dels nostres professionals.

 

Necessitem 1.148€ per a un llit articulat per al Joan

Des de l'Associació Alba treballem perquè les persones amb discapacitat disposin dels suports necessaris per tenir una vida digna i el més autònoma possible. Aquest és el cas del Joan que necessita amb urgència un llit articulat.

Poder comptar amb un llit articulat és molt beneficiós per a persones amb problemes de mobilitat, ja que permet un gran nombre de posicions ergonòmiques i moviments sense que la persona hagi de moure el seu cos, com ara incorporar-se o canviar de postura. Això facilita les cures i les tasques d'higiene, i alhora fa més còmode el seu dia a dia perquè pot adoptar una inclinació adequada per a les seves activitats quotidianes, com ara menjar o llegir.

 

Com puc col·laborar-hi? 

Fes el teu donatiu omplint el següent formulari online.

La teva donació a l’Associació Alba contribueix a millorar la qualitat de vida de les persones.

Des del 2015 et pots desgravar a la declaració de la renta fins el 75% de les teves donacions. Per això, ara donar més et costa menys.

  Calcula quant et costa la teva donació 

SÍ, vull col·laborar!

  
Información sobre el
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalidad: Gestionar la relación con Alba, y envío de boletines e información comercial que sea de interés para el usuario.
Legitimación: Su consentimiento, mediante la acepatación de estas condiciones.
Destinatarios: Se cederán a terceros en caso de ser necesario para la prestación de servicios.
Derechos: Los interesados pueden ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión, portabilidad y la limitación u oposición dirigiéndose a la dirección dpd@aalba.cat, adjuntando una copia del DNI del titular de los datos.
Información addicional: Para información más detalladas puede consultar la política de privacidad.