UN LLIT ARTICULAT PER AL JOAN

L'Associació Alba - Fundació Alba Futur es suma al Giving Tuesday, un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el 27 de novembre, a celebrar l’acció de donar. Col·labora amb el Giving Tuesday de l'Associació Alba - Fundació Alba Futur i descobreix la inigualable sensació de donar! 

Coneix el nostre projecte pel Giving Tuesday: un llit articulat per al Joan.

El Joan està envellint prematurament degut a la seva malaltia i aquest procés li suposa la pèrdua de les seves capacitats físiques i cognitives i el requeriment d’alts nivells de suport.

Com ell, algunes de les més de 300 persones que atenem des de l'Associació Alba estan envellint i, per això, hem engegat el projecte En(be)lliment actiu per donar resposta a les seves necessitats. La nostra actuació es centra en adaptar els espais de les nostres residències amb material adaptat per facilitar tant la qualitat de vida d'aquestes persones com el benestar laboral dels nostres professionals.

 

Necessitem 1.148€ per a un llit articulat per al Joan

Des de l'Associació Alba treballem perquè les persones amb discapacitat disposin dels suports necessaris per tenir una vida digna i el més autònoma possible. Aquest és el cas del Joan que necessita amb urgència un llit articulat.

Poder comptar amb un llit articulat és molt beneficiós per a persones amb problemes de mobilitat, ja que permet un gran nombre de posicions ergonòmiques i moviments sense que la persona hagi de moure el seu cos, com ara incorporar-se o canviar de postura. Això facilita les cures i les tasques d'higiene, i alhora fa més còmode el seu dia a dia perquè pot adoptar una inclinació adequada per a les seves activitats quotidianes, com ara menjar o llegir.

 

Com puc col·laborar-hi? 

Fes el teu donatiu omplint el següent formulari online.

La teva donació a l’Associació Alba contribueix a millorar la qualitat de vida de les persones.

Des del 2015 et pots desgravar a la declaració de la renta fins el 75% de les teves donacions. Per això, ara donar més et costa menys.

  Calcula quant et costa la teva donació 

SÍ, vull col·laborar!

 
Informació sobre l'
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça dpd@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.