ALGO NO HA IDO BIEN... Uuuuuuups!

Parece que ha habido un error en realizar el pago y la operación no se ha podido completar correctamente. 
Por favor, inténtalo de nuevo.

Si el problema persiste, puedes contactar directamente con nosotros llamando al 973 312 221 o al email comunicacio@aalba.cat 
 
Realitza la teva inscripció a la gimcana

, vull col·laborar perquè les persones d’Alba puguin fer possible els seus desitjos i il·lusions

 
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
BASES PARTICIPACIÓ


Funcionament:
- La Gimcana se celebrarà el dissabte 11 de maig, de 10h. a 12h., amb sortida i final als Patis de la Universitat de Cervera. 
- A partir de les 9.30h, s’entregarà a cada equip una motxilla de Cervera, el mapa per anar fent el recorregut i el document per poder respondre les preguntes de les proves i per segellar en els punts d’avituallament. Es proporcionarà també acreditacions per cada membre.
- Per donar per acabada la Gimcana cada equip haurà d’haver completat el circuit establert. 
- El premi final serà una cistella amb productes cedits pels comerços col·laboradors en aquesta edició.  

Equips: 
- Els equips estaran formats per un mínim de 4 i un màxim de 8 persones, amb portar símbols identificatius.
- No hi ha edat mínima ni màxima de participació. Els menors de 15 anys han d'anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. 
- En el cas dels joves d'entre 15 i 18 anys serà imprescindible l’autorització del tutor/a legal que la trobareu a la mateixa web, per descarregar. L’heu d’enviar i/o portar el mateix dia. Sense l’autorització, no es podrà participar. 

Inscripció:
- La inscripció té un cost de 2€ per cada membre de l’equip.
- El pagament es realitzarà al moment de l'inscripció online o a les diferents entitats (Espígol, Creu Roja, Salut Mental Ondara-Sió i Casa Dalmases).
- Data límit d’inscripció: dijous 8 de maig de 2019, inclòs.

Acceptació de les bases i contacte:
- L’organització IMPLICA’T cobreix a través d’una assegurança els accidents i/o els danys que es puguin ocasionar durant la “I Gimcana Implica’t Segarra”.
- El fet de participar-hi pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i de les resolucions preses per l’organització en els casos en què no s’hagin tingut en compte les bases esmentades.
- Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar al correu: ablasco@aalba.cat o al mòbil 661 866 647 (whatsapp - trucades).
 

Descarrega't l'autorització del tutor/a legal

Coneix els punts on es realitzaran les proves de la gimcana

4ª Festa Implica't per les entitats socials de la Segarra.

Un any més, entitats socials de la Segarra: l'Espígol, Emaús Rural, Càritas Interparroquial de Cervera, Guissona i Torà, Associació de Salut Mental Ondara - Sió, Fundació Casa Dalmases, organitzem la Festa Implica't amb l'objectiu de donar-nos a conèixer a la comunitat i promoure la inclusió i la transformació social a partir de la cultura.   

Aquest any realitzem una gimcana per tothom (petits i grans) solidària que recorrerà diferents punts de Cervera i que tindrà parada a les diferents entitats socials de la ciutat. 

A la gimcana, t'hi esperen moltes proves divertides!! Esteu preparats? Vine a gaudir d'un matí on hi haurà stands i activitats als patis de la Universitat, xocolatada, batucada i espectacle per tothom! 

Per acabar la jornada, a les 13h. participa a la HOLI FESTIVAL!